Escape Challenge si Camira Turism ofera o vacanta pentru 6 persoane, in weekendul 1-3 mai

BUCURESTI - 3 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Martie este luna concursurilor la Escape Challenge! Toti cei care acceseaza experienta Escape Challenge in luna martie pot castiga un sejur de 3 zile ultra all inclusive, in statiunea Nisipurile de Aur. Persoanele interesate sunt invitate sa isi rezerve unul dintre intervalele disponibile si sa intre in competitia pentru primul loc in clasamentul lunii martie. In data de 1 aprilie vor fi anuntati castigatorii – membrii echipei care inregistreaza cel mai bun timp de evadare, la unul dintre cele mai noi jocuri Escape The Room din Bucuresti.

Escape Challenge si Camira Turism ofera o vacanta pentru 6 persoane, in weekendul 1-3 mai

Cei doi parteneri ofera sase bilete pentru perioada 1-3 mai 2015, in trei camere duble, regim ultra all inclusive, la Hotel Atlas din statiunea Nisipurile de Aur. Situat la 300 de metri de plaja, complexul de 4 stele ofera un centru de wellness, piscine interioare si in aer liber, facilitati sportive si un restaurant. Toate camerele au balcon privat si sunt dotate cu aer conditionat, TV prin cablu, telefon si minibar. Facilitatile de wellness includ baie de aburi gratuita si acces gratuit la sala de fitness. De asemenea, oaspetii se pot relaxa in sauna, pot rezerva un tratament de masaj sau vizita salonul de infrumusetare de la hotel.

"Suntem incantati de faptul ca avem ocazia sa ii recompensam pe cei mai buni jucatori de Escape Challenge. Prin acest joc ii provocam pe participanti sa isi puna mintea la contributie, sa lucreze in echipa si sa rezolve intr-un mod creativ o serie de sarcini, create special pentru oameni inteligenti si dornici de distractie. Deoarece in luna martie punem accent in aceeasi masura pe gandire laterala si rapiditate, recomandarea noastra este ca echipele participante sa fie cat mai mari, astfel incat sansele de castig sa creasca proportional." au declarat reprezentantii Escape Challenge.

Detaliile complete ale campaniei pot fi gasite pe website-ul www.escapechallenge.ro

Despre Escape Challenge

Escape Challenge reprezinta un antrenament al mintii, inteligent si distractiv in acelasi timp. O echipa de maxim 5 persoane este incuiata pentru 60 minute intr-o camera, acolo unde trebuie sa combine indicii, sa isi foloseasca imaginatia, sa faca asocieri si conexiuni pentru a-si atinge obiectivul final – gasirea cheii care descuie usa de la intrare.