ETA2U e3600+, printre cele mai performante sisteme din ţară conform testului Computer Bild

Timisoara - 15 decembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Sistemul ETA2U e3600+ a câştigat locul doi la testul de performanţă al sistemelor dotate cu procesoare dual core, iniţiat de revista Computer Bild în luna decembrie. Această recunoaştere a performanţei sistemului ETA2U e3600+, bazat pe procesorul Intel Core 2 Duo E6300, reprezintă încă o confirmare a poziţiei ETA2U printre cei mai importanţi integratori de sisteme din România

La testul Computer Bild au participat 8 PC-uri trimise de către cei mai importanţi integratori de sisteme din România, in cadrul testului fiind măsurate pe baza criteriilor specifice revistei Computer Bild performanţele sistemelor dotate cu procesoare dual core.
Conform revistei Computer Bild din luna decembrie 2006, în urma testărilor sistemelor care se se încadrează între 2500 şi 3500 Lei, testerii au ajuns la concluzia că ETA2U e3600+ este singurul calculator ce deţine o placă de sunet separată, obţinînd cele mai bune note din test la acest capitol şi la capitolul silenţiozitate, privind zgomotul de decibeli admis. De asemenea, sunetul integrat deţine două ieşiri digitale, optic şi coaxial. Ca lucru indedit, e3600+ oferă şi un conector SATA extern ceea ce facilitează conectarea unui hard disk SATA fără necesitatea deschiderii carcasei. Montajul sistemului este aerisit şi bine amplasat, iar manualul de utilizare tipărit în limba română sporeşte gradul de încredere în produsele oferite de ETA2U.

Deian Stancu, arhitectul sistemului, a declarat: “ETA2U e3600+ este un sistem puţin peste mediu având un raport preţ/performanţă foarte bun şi zgomot acceptabil după standardele mele de inginer de calitate, cu o placă video care face faţă şi jocurilor de ultimă oră la rezoluţie şi calitate rezonabilă. Eu sînt de părere că acest sistem ar trebui să fie prezent în fiecare casă de gamer român pentru faptul că nu trebuie să spargi o bancă pentru a-l achiziţiona iar dacă îl cumperi, vei dormi liniştit lângă el şi nu vei fi deranjat de zgomotul infernal al ventilatoarelor care se rotesc de parcă ar decola un avion.”

Date tehnice ETA2U e3600+:
Procesor: Intel Core 2 Duo E6300 (2,13 GHz)
Memorii: Level-1-/Level-2-Cache, 2x64 KB/2048 KB
Memorie: Kingmax DDR 667 CL 5 (2,Dual Channel) 512 MB
Placă de bază: Asus P5B (UDMA-133, SATA 300), Chipset/BIOS, Intel 965P/Amibios
Hard disk: Seagate ST 332062AS (SATA 300/7200 RPM)
Unitate optică: Asus DRW-1608P3S, 1.19 (Citire: 40xCD-ROM, 16x DVD-ROM, 5x DVD-RAM/ Scriere: 40x CD-R, 32x CD-RW, 8x DVD-R, 6x DVD-RW, 16x DVD+R, 8x DVD+RW, 8X DVD+R DL, 5X DVD-RAM)
Placă grafică: Asus EN7600GT Silent (GeForce 7600 GT/256 MB)
Placă de sunet : Creative Audigy SE
Sursa: 2551 (430 waţi) Platir Power
Programe incluse: Ulead Video Studio 4SE, Ahead Nero 6.6.0 14d, S2Games Savage, Billy Blade, Xpand Rally, King Kong
Culoare: gri cu Negru