Campania de susţinere a proaspeţilor absolvenţi ai promoţiei 2008

BUCURESTI - 29 iunie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Portalul GraduateJobs.ro, specializat în prezentarea de locuri de muncă destinate tinerilor absolvenţi, lansează începând cu luna iulie a anului în curs „Campania de susţinere a proaspeţilor absolvenţi în identificarea jobului potrivit specializării acestora”.

În acest sens, portalul GraduateJobs.ro, orientat pe piaţa forţei de muncă către această nişă a absolvenţilor, invita companiile de pe piaţa românească să ia parte la acest proiect de sprijinire a tinerilor absolvenţi prin publicarea gratuită a ofertelor de muncă în cadrul portalului.

Promovarea joburilor vacante în cadrul bine conturat al portalului GraduateJobs.ro, se adresează tuturor companiilor care se ghidează după principiul performantei, şi doresc să contribuie la identificarea şi promovarea în timp util a oportunităţilor de angajare destinate absolvenţilor.

„Campania de susţinere a absolvenţilor în identificarea jobului potrivit”, iniţiată de GraduateJobs.ro şi susţinuta de companiile prezente, se va desfăşura pana în luna octombrie 2008. În această perioadă angajatorii vor putea publica gratuit oferte de muncă destinate proaspeţilor absolvenţi cu scopul sprijinirii acestora, creând astfel diversitatea posturilor vacante necesară în satisfacerea tuturor nevoilor de încadrare în munca a absolvenţilor.

Satisfacerea necesitaţilor atât a absolvenţilor cat şi a angajatorilor, reducerea timpului şi a costurilor specifice procesului de recrutare reprezintă scopul în sine al portalului GraduateJobs.ro.

Portalul GraduateJobs.ro doreşte sprijinirea proaspeţilor absolvenţi în identificarea jobului potrivit. Ca urmare, angajatorii sunt invitaţi să se alăture intr-un efort comun de creare a unor oferte variate de posturi vacante, prin publicarea gratuită a ofertelor de muncă în cadrul acestei campanii. Campania are ca scop generarea de condiţii optime pentru debutul unei cariere de succes a tinerilor absolvenţi.

Pentru a te alătura „Campaniei de susţinere a proaspeţilor absolvenţi” adăugă anunţuri gratuite de recrutare absolvenţi pe portalul www.graduatejobs.ro în secţiunea „Anunţ gratuit”.

Despre Etowers Media Srl

GraduateJobs.ro – Oferte de munca pentru absolventi
GraduateJobs.ro | Etowers Media
Fax: 0040-(0)31-811-5047