Noul model de CV European, alte modele de CV si resurse de cariera

BUCURESTI - 29 iunie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Noul model de CV European în format Europass şi multe alte resurse utile în căutarea unui loc de muncă sunt acum prezentate tinerilor absolvenţi şi profesionişti în căutarea dezvoltării carierei profesionale pe www.cveuropean.ro.

Tinerii absolvenţi care doresc sa completeze propriul CV în noul format de CV european promovat de Uniunea Europeană (Europass), au un acces rapid la modele de CV în format european completate sau necompletate (în diverse limbi europene, inclusiv limba Romană sau Engleză).

Astfel, portalul CVEuropean.ro prezintă tinerilor absolvenţi şi profesionişti resurse utile care ar putea ajuta candidaţii în căutarea unui loc de muncă sau dornici de schimbarea locului de muncă sau dezvoltarea profesionala. Dintre informaţiile prezentate pe portalul www.cveuropean.ro evidenţiem: prezentarea noului model de CV european în format Europass (format de CV promovat de Uniunea Europeană), alte modele de CV disponibile pe internet, modele de scrisori de intenţie, modele de scrisori de demisie, resurse la găsirea unui loc de muncă în România sau Europa, etc.

Portalul de carieră CVEuropean.ro urmăreşte să devină o resursă importantă în procesul de căutare a unui loc de muncă, prin prezentarea de informaţii utile si diverse în sprijinul dezvoltării carierei tinerilor absolvenţi sau candidaţilor in căutarea unui loc de muncă.

Despre Etowers Media Srl

CVEuropean.ro - CV European, Modele de CV, Resurse de cariera
http://www.cveuropean.ro
Etowers Media
Fax: 0040-(0)31-811-5047