Poze Eucon

  • CONDUCEREA UNIUNII MEDIATORILOR BANCARI INVITATA LA MUNCHEN DE CATRE EUCON - INSTITUTUL PENTRU MANAGEMENTUL CONFLICTELOR

    Poza: CONDUCEREA UNIUNII MEDIATORILOR BANCARI INVITATA LA MUNCHEN DE CATRE EUCON - INSTITUTUL PENTRU MANAGEMENTUL CONFLICTELOR

  • Intalnirea 4 a GNC ROSEE

    Poza: Proiectul ROSEE - Întâlnirea Grupului Naţional Consultativ: Inițiative de îmbunătățire a siguranței rutiere la nivel național si transnational.

  • Participanti intalnire Grup National Consultativ ROSEE - 4.12.13

    Poza: Proiectul european ROSEE „Siguranţă rutieră în regiunile Europei de Sud Est”

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul eucon.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la eucon. Pozele pe tema eucon cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul eucon, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la eucon, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la eucon.