Curs Inspector SSM pentru o cariera castigatoare!

BUCURESTI - 27 septembrie 2013

Comunicat tip Administrativ / Management in Administratie Publica, Afaceri, Finante / Contabilitate

Live site

Euro Best Team organizeaza cursul Inspector SSM care va avea loc in perioada 7-29 octombrie 2013, la sediul EBT din Bucuresti. Cursul Inspector SSM ofera sansa unei cariere tuturor celor care doresc sa intre pe o piata atractiva, de mare actualitate legislativa.

protectia muncii

Cele 8 ore de munca n-ar fi inspaimantatoare, daca nu te-ar inspaimanta ce trebuie sa faci in timp ce muncesti.

Victor Martin

Cursul SSM se adreseaza persoanelor care detin raspunderi specifice in domeniul securitatii si sanatatii  si care, conform noilor prevederi legale, trebuie sa urmeze un program de pregatire in domeniul securitatii si sanatatii in munca, cu o durata de cel putin 40 de ore, cu continutul minim conform celui prevazut in anexa nr. 6 lit. A. (2) Indeplinirea cerintei prevazute la alin. (1) se atesta printr-un document de absolvire a programului de pregatire. De asemenea, la curs se pot inscrie si persoane care doresc sa-si schimbe profilul de activitate si sa devina inspector SSM. La curs se pot inscrie persoanele care au cel putin studii medii absolvite.

Participantii la cursul Inspector Securitate si Sanatate in Munca (SSM) vor dobandi competente in realizarea activitatilor de prevenire si protectie a muncii, vor sti sa organizeze activitate de protectie a muncii in cadrul unei structuri, vor cunoaste care sunt mijloacele materiale si tehnice necesare securitatii si sanatatii in munca, vor avea capacitatea sa informeze si sa instruiasca lucratorii din domeniul SSM, vor cunoaste care este rolul lor in cercetarea evenimentelor care produc incapacitatea temporara de munca, vor avea competenta sa verifice respectarea prevederilor legale in domeniul SSM.

Cursul Inspector SSM utilizeaza metode de predare practice si aplicatii care permit participantilor sa reactioneze corect la situatii specifice accidentelor de munca. Aplicatiile practice ale cursului de Inspector SSM vor constitui baza realizarii unui proiect individual pe care participantii il vor sustine in cadrul sesiunii de evaluare, in vederea certficarii de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Cursurile au o durata de 5 zile, a cate 6 ore si se desfasoara la sediul Euro Best Team din str.Lt Stefan Marinescu nr.9, sect 6. Bucuresti. inscrierea se face online de pe site-ul nostru www.eurobestteam, sectiunea contact.

Lectorul cursului este Dana Morar.

Daniela Morar este trainer autorizat cu o experienta de peste 15 ani pe piata de training, si preda  cursuri acreditate din domenii precum: sanatate si securitate in munca, managementul calitatii, formator de formatori, sisteme integrate de management, management de mediu, auditor de mediu.  Daniela Morar detine certificari recunoscute de Organizatia Europeana pentru calitate (EOQ) si British Standards Institution (BSI) ca manager, consultant si auditor in domeniul calitatii, mediului, securitate si sanatate ocupationala, securitatea informatiei. Dana Morar este absolventa a facultatii de Electronica si Telecomunicatii Bucuresti si a cursului post universitar “Auditul securitatii, sanatatii in munca si evaluarea riscurilor”.

Pentru detalii privind inscrierea si pretul cursului, precum si modalitatea prin care puteti beneficia de reducere, va asteptam sa vizitati pagina noastra de internet: www.eurobestteam.ro

Va multumim,
Euro Best Team – Parteneri pentru succes!

Persoana contact:
Tel:0726.615.538 –Madalina Nedelcu – Manager formare
e-mail: madalina.nedelcu@eurobestteam.ro
www.eurobestteam.ro

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team ofera servicii de training si consultanta in domeniul fondurilor structurale si a elaborat numeroase proiecte pentru companii nationale, multinationale, institutii publice, ong-uri. Printre cursurile organizate de Euro Best Team se regasesc: Manager de proiect, Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene, Formator, Expert Achizitii Publice, Inspector de resurse umane, Manager de resurse umane, Inspector SSM. Printre clientii EBT se regasesc urmatoarele institutii: Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul Mediului, Padurilor si Apelor, Ministerul de Interne, Consiliul Concurentei si altele.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-best-team/curs-inspector-ssm-pentru-o-cariera-castigatoare