Curs intensiv admitere Magistratură Bucuresti 2011

BUCURESTI - 6 iunie 2011

Comunicat tip General in Afaceri

Euro Best Team organizează un curs intensiv de pregatire a candidaților in vederea admiterii in Magistratură, pe functii de judecatori si procurori, sesiunile din 2011. Cursul acoperă integral tematica de concurs aprobată de Consiliul Superior al Magistraturii, fiind un curs 100% practic si interactiv. Lectorii cursului sunt formatori autorizați si au o experiență practică de peste 25 ani în cariera de magistrat și universitară. (vezi prezentare lectori)

Curs intensiv admitere Magistratură Bucuresti 2011

Înscrierile se vor face până la data de 20 iunie, in limita locurilor disponibile.

 

Obiectivele cursului:

- înțelegerea modului de elaborare a grilelor de concurs

- deprinderea tehnicilor de abordare și soluționare a grilelor de concurs

- studii de caz pe baza grilelor de concurs ale sesiunilor de admitere anterioare

- sprijinirea candidaților în consolidarea cunoștințelor teoretice. 

Programul urmarește sprijinirea candidaților in procesul de pregatire la toate materiile de concurs:

- Drept civil - trainer Mircea Dobre

- Drept procesual civil – trainer Mircea Dobre

- Drept penal, partea generală și partea specială – trainer Emilian Stănișor

- Drept procesual penal – trainer Florin Chiracu

- Organizare judiciară – trainer Emilian Stănișor

- Jurisprudența Curții Europene a Drepturilor Omului – trainer Florin Chiracu

 

Cursul  are in total 18 zile, se desfașoară pe parcursul a trei zile pe saptamână, sâmbată, duminică și luni, 6 ore pe zi, 3 sesiuni de câte doua ore in fiecare zi, începând cu 25 iunie 2011.

 

Zilele de pregătire: 25, 26, 27 iunie, 2, 3, 4, 9, 10, 11, 16, 17, 18, 23, 24, 25, 30, 31 iulie si 1 august.

 

La cursul de pregatire se pot înscrie absolvenți ai facultaților de drept precum și juriști din categoriile mentionate pe site-ul Institutului Național al Magistraturii -  foștii judecatori si procurori care si-au încetat activitatea din motive neimputabile, personalul de specialitate juridică prevazut de art. 87 alin. 1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, avocații, notarii, asistenții judiciari, consilierii juridici, personalul  de probațiune cu studii superioare juridice, ofiterii de poliție judiciara cu studii superioare juridice, grefierii cu studii superioare juridice, persoanele care au îndeplinit funcții de specialitate juridica în aparatul Parlamentului, Administratiei Prezidentiale, Guvernului, Curtii Constitutionale, Avocatului Poporului, Curții de Conturi sau al Consiliului Legislativ, din Institutul de Cercetări Juridice al Academiei Romane si Institutul Român pentru Drepturile Omului, cadrele didactice din învațământul juridic superior acreditat, precum si magistrații-asistenți de la Înalta Curte de Casație si Justiție, cu o vechime în specialitate de cel putin 5 ani, la data sustinerii testului grila, dacă îndeplinesc condițiile prevăzute la art. 14 alin. (2) si, dupa caz, la art. 32 din Legea nr. 303/2004.

 

Prezentare lectori:

 

Florin Chiracu este magistrat-procuror de carieră si a deținut succesiv funcțiile de procuror si apoi procuror inspector la Parchetul de pe langa Curtea de apel Bucuresti. În perioada 1999-2001 a fost Prim-procuror al Parchetului de pe lânga Tribunalul ucuresti. Florin a lucrat perioada 1996-1998, ca procuror-inspector financiar la Curtea de Conturi a Romaniei. In anul 2006 a fost  procuror si in cadrul Direcției Naționale Anticorupție. Este specialist in domeniul dreptului penal și procedurii penale și a fost invitat să susțină prezentări la numeroase conferințe și seminarii internaționale de profil. Este formator autorizat in domeniul dreptului si are o bogata experiență didactică în învățămintul superior juridic.

 

Mircea Dobre este formator atestat în domeniul dreptului și are o bogată experiență didactică la Universitatea Bucuresti - Facultatea de drept si apoi în învățamântul universitar privat. Mircea a fost magistrat-judecator timp de 15 ani și a îndeplinit funcția de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație si Justiție. În prezent, este avocat pledant in cadrul Baroului Bucuresti, specialist în dreptul civil și procedură civilă și se bucură de o solidă reputație în lumea juridică.

 

Emilian Stănișor este magistrat-procuror de carieră și formator la Institutul National al  Magistraturii. Cunoscut ca specialist in domeniul dreptului penal, criminologiei si penologiei, expert al Consiliului Europei și autor de studii de specialitate, Emilian Stanisor este doctor in drept și are o experiență de peste 20 de ani în învațămîntul universitar, în prezent fiind conferențiar la Universitatea din Bucuresti și Universitatea Andrei Șaguna din Constanța.

Pretul cursului este de 200 lei/zi.

Pot fi achizitionate minim 6 zile consecutiv.

Achizitionarea unui pachet de 6 zile costa 1200 lei

Achizitionarea intregului curs costa 180 de lei/zi, respectiv 3 240 lei

La aceste preturi se adauga TVA.

 

Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de inscriere (il puteti descarca de pe www.eurobestteam.ro) si sa-l trimiteti la office@eurobestteam.ro

 

Plata se face pana la inceperea cursului, in contul Bancii Transilvania RO95BTRL04101202E64311XX, Agentia Centrul Civic Bucuresti sau la sediul nostru: Stefan Marinescu nr 9, sector 6, Bucuresti 

Persoană de contact: Elena Farcas - 0722.696.843

www.eurobestteam.ro

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team este o companie infiinţată de consultanţi recunoscuţi în domeniul managementului de proiect, formare profesională, comunicare şi relaţii publice, şi furnizeză servicii de consultanţă privind accesarea fondurilor structurale şi training, organizând următoarele cursuri: Manager de Proiect, Formator de Formatori, Expert achiziţii publice, Manager resurse umane, Manager de mediu, Auditor de mediu, Auditor de calitate, Inspector de muncă, Relaţii publice si comunicare, Publicitate, Reporter radio, Reporter TV. Clienţii şi partenerii firmei sunt companii prestigioase cu capital românesc şi străin precum şi numeroase instituţii de stat. Mai multe informatii gasiţi pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-best-team/curs-intensiv-admitere-magistratura-bucuresti-20111