Curs Manager Resurse Umane

BUCURESTI - 16 august 2012

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Educatie / Cultura

Euro Best Team organizeaza in perioada 3-17 septembrie 2012, in Bucuresti cursul de Manager Resurse Umane ce se adreseaza persoanelor interesate sa isi dezvolte abilitatile de manager in domeniul resurselor umane, sa isi dezvolte o baza solida de cunostinte pentru urmatorul pas in performanta profesional, sa deprinda tehnici moderne de lucru.

COMPETENTE DOBANDITE

Coordonator al departamentului de resurse umane;

Consilier in probleme de resurse umane;

Elaborarea strategiei de resurse umane;

Stabilirea politicilor de resurse umane potrivit nevoilor companiei;

Selectia si interviul de recrutare;

Monitorizarea relatiilor de munca;

Evaluarea costurilor de personal.

PERIOADA DE DESFASURARE: 3-4 septembrie, 10-11 septembrie si examen de certificare pe 17 septembrie 2012

Formularul de inscriere precum si alte informatii, le gasiti pe siteul www.eurobestteam.ro

STRUCTURA CURSULUI: Cursul este structurat in doua sesiuni: teoretic si practic Sesiunea teoretic se desfoara pe parcursul a 4 zile si abordeaza teme de baza din managementul resurselor umane:

- Management strategic;

- Planificare strategic;

- Management organizational;

- Cultura organizational si reactii la schimbare;

- Recrutare si selectie;

- Evaluarea performantelor angajatilor;

- Teorii motivationale;

- Regulamente de organizare;

- Instruirea angajatilor;

- Comunicare si feedback in relatiile de munca;

- Rezolvarea conflictelor de munca.

Aplicatiile practice care insotesc cursul vor fixa cunotintele teoretice discutate si asigura o baza solida pentru punerea in parctica cu usurinta a celor invatate. Se va lucra in echipe pe teme precum planificarea strategica a resurselor umane, recrutarea si selectia personalului, evaluarea performantelor, definirea nevoilor de formare profesionala a angajatilor, iesirea din organizatie. Aplicatiile practice se vor desfura sub forma de activitati individuale, de grup, studii de caz, jocuri de rol. Aceastea vor constitui baza examenului de certificare (scris si oral) pe care participantii il vor sustine la finalul cursului in prezenta reprezentantilor CNFPA.

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team este o companie de training și de consultanta, înființată de consultanți recunoscuți în domeniul managementului de proiect, formare profesională, comunicare și relații publice, și furnizează servicii de consultanță privind accesarea fondurilor structurale și training, organizând următoarele cursuri: Manager de Proiect, Formator de Formatori, Expert achiziții publice, Manager resurse umane, Manager de mediu, Auditor de mediu, Auditor de calitate, Inspector de muncă, Relații publice și comunicare, Publicitate, Reporter radio, Reporter TV. Clienții și partenerii firmei sunt companii prestigioase cu capital românesc și străin precum și numeroase instituții de stat. Mai multe informații găsiți pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-best-team/curs-manager-resurse-umane5