Curs Organizare Campanie Electorala

BUCURESTI - 17 februarie 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Educatie / Cultura, Politic, Cursuri

Live site

Euro Best Team va invita sa participati la cursul Organizare Campanie Electorala din perioada 14 – 16 martie 2014, pentru a invata sa parcurgeti etapele esentiale ale unei strategii electorale cu ajutorul careia sa castigati cursa din inima cetateanului si sa va asigurati astfel, victoria in alegeri .

sectie votare

Nu există prieteni în politică, există numai prieteni politici.

Titu Maiorescu

In cadrul cursului Organizare Campanie Electorala, participantii vor face analiza greselilor frecvente intalnite in toate alegerile si vor invata sa elaboreze strategii complexe de imagine si promovare. Participantii la curs vor fi familiarizati cu tehnici de selectie si instruire a echipei de militanti, vor invata sa realizeze profilul electoratului, sa cunoasca regulile de comunicare in fata publicului, direct sau prin intermediul mass-media, sa comunice prin social media, sa invete tehnici de redactare a materialelor de campanie, monitorizare si raportare.

Cursul Organizare Campanie Electorala se adreseaza directorilor de campanii electorale, consilierilor, candidatilor, tinerilor activisti din formatiunile politice care ajuta staful de campanile electoral, precum si persoanelor interesate sa isi perfectioneze cunostintele de comunicare si marketing politic.

De asemenea  se va pune accent pe organizarea evenimentelor de lansare a candidaturii, evenimentelor organizate pe toata perioada campaniei, evenimentelor de inchidere, organizarea echipei si stabilirea responsabilitatilor membrilor comisiilor din sectiile de vot, in ziua exercitarii votului – cadrul legislativ, structura, supervizare, comunicare, raportare, procese verbale.

O atentia deosebita va fi acordata analizei sociologice privind profilul votantilor si elaborarea mesajelor pentru fiecare categorie vizata. In cadrul cursului va fi si o sectiune dedicata pregatirii candidatului, sesiune in care vor fi acoperite aspecte legate de prezenta publica, comunicarea verbala si nonverbala, construirea propriului brand, strategia si planificarea propriului parcurs politic pe baza obiectivelor propuse. Vor fi prezentate pe larg avantajele utilizarii new media, facebook, tweeter, linkedin, google plus, grupuri de discutii on line, monitorizarea presei online.

Cursul are 6 ore pe zi, este practic si interactiv si se desfasoara pe parcursul a trei zile, la sediul EBT din str. Lt. Stefan Marinescu nr. 9, sect. 6, Bucuresti.

Important: cursul are caracter tehnic, nu politic, iar scopul nu este dezbaterea politica ci dezvoltarea abilitatilor profesionale. Astfel sunt invitati sa participe reprezentantii tuturor actorilor politici implicati in activitati electorale.

Lectorul cursului este Cristian Tatu. Autor a peste 30 de articole in domeniul marketingului electoral, Cristian Tatu este lector universitar la Academia de Studii Economice din Bucuresti si consultant electoral activ inca din anul 2007.  Incepand cu anul 2012 a instruit echipe de campanie incepand cu selectarea nucleului de militanti, organizarea echipelor in teren, instruirea si supravegherea echipei de operatori PC, CATI si terminand cu supravegherea evolutiei in simulator  campanie. De asemenea, Cristian Tatu a participat la proiectarea aplicatiei de gestiune LEP, proiectarea si administrarea siteului de candidat si a realizat campanii de marketing direct (SMS, telephonic, Email). Cristian Tatu a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti, detine Masterul in Psiho-pedagogie, Masterul in Marketing online si este Doctor in Stiinte Economice si Marketing.

Va asteptam pe siteul nostrum www.eurobestteam.ro

Madalina Nedelcu – 0726.615.538 -Director formare

e-mail:madalina.nedelcu@eurobestteam.ro

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team ofera servicii de training si consultanta in domeniul fondurilor structurale si a elaborat numeroase proiecte pentru companii nationale, multinationale, institutii publice, ong-uri. Printre clientii EBT se regasesc urmatoarele institutii: Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul Mediului, Padurilor si Apelor, Ministerul de Interne, Consiliul Concurentei si altele.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-best-team/curs-organizare-campanie-electorala