MANAGEMENTUL FONDURILOR STRUCTURALE - POS -DRU

Perioada: 09-11 aprilie, 23-25 aprilie

MANAGEMENTUL FONDURILOR STRUCTURALE - POS -DRU

Obiectivele Cursului:

1. Familiarizarea participantilor cu cadrul de functionare al Instrumentelor Structurale
2. Familiarizarea cu documentele strategice de referinta care reglementeaza programarea alocarilor financiare pentru perioada 2007–2013
3. Cunoasterea obiectivului general in domeniul Dezvoltarii Resurselor Umane(Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane)
4. Familiarizarea cu axele prioritare si domeniile majore de interventie din cadrul POS DRU
5. Intelegerea conceptului de management al ciclului de proiect
6. Dezvoltarea abilitatilor de elaborare a unui proiect cu aplicabilitate pe POS DRU

Structura Cursului:

• Cadrul financiar preliminar 2007- 2013
• Prezentarea Instrumentelor Structurale
• Diferente fonduri de pre-aderare - Fonduri Structural
• Programarea Fondurilor Structurale la nivel national
• Planul National de Dezvoltare si Cadrul Strategic National de Referinta
• Programe Operationale si Programe Complement - Mecanismul institutional si sistemele de implementare
• Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane – Axe prioritare si domenii majore de interventie
• Cum transformam ideile de proiect in aplicatii eligibile pentru POS DRU - elemente de concepere ale unui proiect si scrierea unei cereri de finantare pe un formular standard

Cui se adreseaza cursul?

Cursul se adreseaza: reprezentantilor institutiilor publice locale si centrale(Legea nr.339/03.12.2007, art.5), IMM-urilor, atat coordonatorilor, cat si asistentilor de proiecte, precum si tuturor celor ce doresc sa dezvolte proiecte prin accesarea de Fonduri Structurale.

(Important: costul cursului, autorizat CNFPA, se deduce integral din impozitul pe profit / venit conform art.34 din Ordonanta nr. 129/2000 republicatã).
- Societãtile comerciale, companiile si societãtile nationale, unitãtile cooperatiste, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli pentru formarea profesionalã a salariatilor, cheltuieli care se deduc, dupã caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit.

Despre Euro Formator SRL

CONDITII DE ÎNSCRIERE
Inscrierile se fac în ordinea primirii fiselor pânã la completarea locurilor. Participantii la curs vor sustine un examen de absolvire si vor primi ''CERTIFICAT DE ABSOLVIRE' în conformitate cu ocupatia de Management - Managementul Fondurilor Structurale - Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS-DRU), recunoscute de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA).

Taxa de participare la curs este de 800 RON (TVA inclus).
Aceasta taxa de participare include: materialele de curs (suport de curs, fise de lucru, anexe) pauza de cafea.
Cursurile se vor desfasura in cadrul Colegiului National „Gheorghe Lazar” –Bucuresti

Modalitate de inscriere: Transmiterea formularului de participare pe fax 021.3148105 sau e-mail: daniel.stoica@getjm.ro

!! Documente necesare pentru emiterea certificatului de absolvire:
Daca ati ajuns la aceasta parte a mesajului si sunteti hotarat/a sa participati la curs, va multumim si va informam asupra documentelor necesare sustinerii examenului si a emiterii Certificatului de Absolvire:
1. copie dupa cartea de identitate
2. copie dupa ultimul act de studii superioare (scurta sau lunga durata)
3. Un CV - orice model

Daniel Stoica
Tel. 0721.575.260
Fax. 021.3148105

daniel.stoica@getjm.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-formator-srl/managementul-fondurilor-structurale-pos-dru