Achizitionarea unui fotoliu cu masaj, o asigurare deplina pentru o viata mai buna

BUCURESTI - 6 decembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Marca de fotolii de masaj Rokol se remarca intre numeroasele alte modele existente pe piata si asta datorita aspectului, calitatii, dar si a ideilor care stau in spatele intregului concept de produs. Practic, intregile inovatii se bazeaza pe echilibrul dintre Yin&Yang. In asa fel, prin masarea celor 12 meridiane ale corpului uman se produce functionarea armonioasa, atat in plan spiritual, cat si fizic. Imbunatatirea circulatiei sangelui ar scuti si ea corpul de la multe agresiuni din exterior, dar si din interior.

fotoliu masaj Rokol

fotoliu masaj Rokol

Din multe puncte de vedere, achizitionarea unui fotoliu masaj Rokol reprezinta una dintre cele mai bune investitii pentru sanatate, dar si pentru armonizarea tuturor functiilor corpului. Nu numai ca sunt multe modele de astfel de fotolii din care sa se aleaga, dar oricare dintre acestea respecta cu strictete unele dintre cele mai inalte standarde de calitate. Sunt 5 mari categorii de tipuri de controale de rutina, cat si 169 de proceduri de inspectie implicate in realizarea unui fotoliu de masaj. Numai in asa fel se pot oferi experiente de neuitat, cand calitatea si rigurozitatea in domeniu au rol de motto in crearea produsului perfect.

Rolele folosite pentru un fotoliu de masaj Rokol sunt gandite sa se muleze pe curburile corpului, pentru a da plusul de confort atat de necesar pentru un masaj executat perfect. Tehnologia 4D, implementata cu succes de Rokol, prin complexitatea sa, creeaza ceea ce s-ar putea numi o experienta completa, greu de uitat.

In asa fel, recuperarea dupa o perioada obositoare, dar si de stres continuu se va efectua mult mai usor decat de obicei. Probleme precum durerile de spate vor deveni de domeniul trecutului, iar pentru cei care se confrunta cu migrene care apar din senin, fotoliul cu masaj va deveni oaza perfecta de liniste.

Masajul poate fi oricand personalizat, chiar de pe tableta, care contine o telecomanda digitala inclusa. Intensitatea acestuia, atunci cand este aplicat cu ajutorul unui produs Rokol, poate fi oricand reglata. Ca un plus, miscarile de masaj efectuate de acest fotoliu sunt bazate pe medicina traditionala chinezeasca, care are in componenta miscari de framantare, bataie, tapotament, shiatsu. Nu numai spatele este zona corpului de care se ține cont în acest sens, ci si picioarele si mainile. Exista in acest caz functii special create pentru multiple zone importante ale corpului uman.

Masajul nu mai este de mult timp doar o activitate in care nu puteti sa faceti nimic altceva. Utilizand orice model de fotoliu masaj Rokol veti putea sa va bucurati si de alte activitati, care sa va faca acele minute cu adevarat relaxante. Puteti citi cartea preferata. La fel de usor ati putea sa va uitati la televizor sau sa va bucurati de muzica ambientala oferita de dispozitiv, care se potriveste la perfectiune cu modul in care este facut masajul.

Nu ratati aceasta ocazie de a va putea achizitiona un fotoliu cu masaj care sa devina adevaratul centru al relaxarii, chiar in casa dumneavoastra. Ganditi-va ca dupa o zi grea de munca sau una stresanta, un fotoliu masaj Rokol va ramane exact unde l-ati lasat, gata sa va ofere confortul de care aveti atata nevoie.

Pentru a vedea unele dintre cele mai bune oferte la ora actuala, accesati cu incredere rokol.ro! De asemenea beneficiati si de garantia calitatii, plusul necesar in siguranta ca este o alegere inspirata!