Conversații cu Dumnezeu – trilogia care a captat un public larg prin conținutul său profund

BUCURESTI - 19 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Oricine are nevoie din când în când să evadeze din tumultul acestei lumi, iar cărțile reprezintă modalitatea cea mai potrivită de a o face. Aceste izvoare nesecate de cultură sunt o sursă vie de informații, mereu disponibile pentru aceia care doresc să se îmbogățească mai ales sufletește. Cele trei volume Conversații cu Dumnezeu sunt, fără îndoială, cele mai citite ale prezentului datorită subiectului pe care îl tratează, dar mai ales modului în care reușesc să pătrundă în sufletul cititorilor.

www.editura-foryou.ro

www.editura-foryou.ro

Editura-foryou.ro este locul în care toți cei interesați găsesc toate cele trei volume la prețuri speciale, alături de multe alte cărți de o valoare inestimabilă. De ce sunt atât de deosebite acestea și care este motivul pentru care se numără printre cele mai vândute cărți din țară?

Mulți se gândesc la Dumnezeu ca la o prezență nelipsită, însă consideră că este imposibilă o conversație cu Creatorul. Aceia care au încercat să descopere cât mai multe lucruri tainice fie au ajuns într-un punct în care s-au simțit depășiți de situație, fie nu au mai avut puterea de a pătrunde lucrurile în esența lor.

Nu orice poate să privească viața în adevărata ei splendoare și, cu atât mai puțin, să înțeleagă anumite lucruri despre aceasta. Neale Donald Walsch, autorul trilogiei Conversații cu Dumnezeu, împărtășește în scrierile sale modurile minunate și deseori tainice prin care „a stat de vorbă cu Dumnezeu”, felul în care Acesta i-a vorbit sau i-a făcut descoperite adevăruri sublime.

Problema nu constă în faptul că Dumnezeu nu vrea să comunice cu oamenii, ci că aceștia nu îi acordă Creatorului atenție, chiar Lui, Acela Care le pregătește și le aranjează pe toate în așa fel încât viața pe pământ să ne fie plăcută și interesantă.

Conversații cu Dumnezeu – o carte pentru suflet

Contrar părerii celor mai mulți, Neale Donald Walsch mărturisește că, în realitate, Universul nu ascunde idei noi. Tot ceea ce se descoperă treptat reprezintă, în realitate, doar reformulări ale eternului Adevăr. Oamenii au obiceiul de a-și complica existenta, însă adevărurile sunt mereu aceleași și nu se schimbă. Problema sau provocarea constă în dezvăluirea lor.

Fiecare persoană are anumite temeri și neliniști sau se simte rușinată când vine vorba despre anumite subiecte. Cele trei volume ale cărții Conversații cu Dumnezeu reprezintă modalitatea ideală de a elibera orice suflet de apăsări, de temeri. Cum? Rândurile lor luminează privirea și sufletul și îi învață pe cititori să se descopere, să afle adevărul care dăinuie în propria persoană. De asemenea, reprezintă modalitatea prin care fiecare află ceea ce este cu adevărat important în viață și de ce contează fiecare alegere. Atunci când înainte de toate este pus Adevărul, lucrurile nu pot evolua decât spre Bine.

Deși adeseori credem că unele experiențe din trecut sunt decisive pentru ceea ce urmează, existența nu este decât un proces permanent de construcție ce depinde de modul în care percepem lumea și adevărurile ei, dar mai ales de modul în care alegem să folosim ceea ce cunoaștem.

Faimoasele volume Conversații cu Dumnezeu au reușit cu adevărat să capteze atenția iubitorilor de carte, dar și a publicului larg. Mai mult decât atât, pentru mulți a devenit o carte de suflet, prin care își găsesc pacea lăuntrică și dobândesc răspunsuri la întrebări ce i-au frământat timp îndelungat.

Cei care sunt interesați de achiziționarea celor trei volume din Conversații cu Dumnezeu pot profita de ofertele disponibile pe editura-foryou.ro, site-ul în care cele mai hrănitoare cărți se pot comanda la prețuri speciale.