Coordonarea și logistica – elemente esentiale pentru un transport agabaritic

BUCURESTI - 14 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Toata lumea este obisnuita cu ritmul zilnic impus de viata, activitati ce se desfasoara parca dintotdeauna, rutina ce se regaseste in multe domenii, insa prea putine persoane constientizeaza ca multe din lucrurile pe care le realizeaza au la baza un efort peste masura si necesita cunostinte avansate.

http://holleman.ro/

http://holleman.ro/

Multe persoane au vazut o termocentrala, insa prea putini stiu cum a fost ridicata, poate o eoliana, insa nu se intreaba cat a fost de greu sa fie transportata si instalata, ori multe alte constructii, a caror executie a necesitat multa precizie.

Ei bine, cert e ca toate aceste domenii sunt indispensabile bunului mers al societatii, iar transportul agabaritic e o activitate foarte importanta pentru viata de zi cu zi. Cum se realizeaza acest tip de transport? De ce este nevoie? Care sunt elementele esentiale pentru performanta? Vom discuta toate aceste aspecte chiar cu specialistii Holleman.ro – o firma cu greutate in aceasta activitate, experienta de peste 20 de ani pe piata din Romania fiind cea mai buna dovada a profesionalismului.

Cum se realizeaza transportul agabaritic?

Deplasarea unor marfuri de greutate foarte mare necesita o planificare si o pregatire foarte atent realizata. Astfel, primul pas pentru un transport agabaritic nu porneste de la mijloacele utilizate efectiv pentru transport, ci de la o buna specializare a resurselor umane, scopul fiind o coordonare si comunicare excelenta.

Practic, un transport agabaritic e imperios necesar sa fie insotit de cunostinte solide cu privire la natura transportului, siguranta materialelor transportate si a celorlalti participanti din trafic, informatii vaste cu privire la conditiile meteorologice, de drum, legislatie, date tehnice cu privire la materialul transportat si capacitate, etc.

Cu alte cuvinte, succesul unui transport agabaritic porneste chiar de la partea de planificare, motiv pentru care intreaga echipa holleman.ro pune mare pret pe detalii minutioase, o comunicare excelenta si o coordonare foarte atenta pe intreaga durata a transportului.

Importanta logisticii

Lasand la o parte aspectele ce tin de planificare, intregul proces de executie ar fi imposibil de realizat si pus in practica fara o flota performanta si atent intretinuta. Altfel spus, pe langa elementul esential ce tine de coordonare, logistica este cea de-a doua componenta de baza in ceea ce priveste transportul agabaritic.

Cel mai bun exemplu in acest sens e faptul ca holleman.ro, o firma cu experienta deplina in acest domeniu a inteles cat e de important acest aspect si prezinta in prezent o flota complexa si diversa.

In cadrul acestei flote se regasesc autotractoare deosebit de puternice, trailere din randul celor mai moderne, remorci modulare si multe alte elemente necesare in cadrul acestui proces de transport, fiind de altfel una dintre cele mai importante parcuri auto din Romania, Ucraina, Bulgaria, Serbia si Ungaria.

Este transportul rutier singura posibilitate?

Distantele de transport pot diferi destul de mult in cazul unor marfuri agabaritice, nevoile fiind destul de variate, atat din domeniul agriculturii, constructiilor, energetic etc, astfel incat e nevoie ca unele sa ajunga intr-o perioada mai scurta de timp sau sa treaca peste bariere geografice (mari, munti etc.).

Astfel, transportul rutier cu siguranta nu este singura posibilitate, echipa holleman.ro specializandu-se totodata si in cadrul transporturilor fluviale, maritime sau feroviare.

Prin urmare, comunicarea, coordonarea, calitatea flotelor si seriozitatea sunt aspectele fara de care un transport agabaritic nu se poate realiza in cele mai bune conditii.

 

 

Taguri: agabariticholleman.ro