Facilitate si avantaje de colaborare cu dezvoltatorul imobiliar Maurer Imobiliare

BUCURESTI - 14 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Maurer Imobiliare , un nume puternic pe piata de dezvoltari imobiliari, isi mentine pozitia de top in clasamentul dezvoltatorilor de incredere. Cu o experienta pe piata de profil de peste 10 ani, proiectele ce se realizeaza sub aceasta sigla sunt constructii de calitate si de dorit.

Maurer-Imobiliare

Maurer-Imobiliare

Colaborarea cu acest dezvoltator incepe de la partea de cantarire a avantajelor. Cel mai recent ansamblu rezidential dezvoltat de Maurer este localizat in inima Brasovului, expresia clara a interesului pentru constructii unice si bine cotate.

Principii de dezvoltare marca Maurer

Dupa priceperea si nivelul de investitie, o constructie imobiliara va fi si trainica si ravnita daca se urmeaza principii de calitate, reflectate in stilul de viata al viitorilor proprietari. Cu alte cuvinte, constructiile de apartamente trebuie sa vizeze facilitatile oferite pe termen lung.

Locatie

Cota de valoare a unui apartament este pusa in prima faza de eticheta cartierului, a zonei din oras unde se amplaseaza. Din acest punct de vedere Maurer Imobiliare mizeaza pe dezvoltare; cel mai recent ansamblu este situat la doar 8 minute de centrul orasului, o zona rezidentiala de altfel. Asta spune multe despre posibilitatile de confort.

Trafic si vecinatate

In egala masura cu alegerea zonei, concret, la fata locului, amplasarea unui apartament de dorit tine cont de intensitatea traficului si de zone alaturate. Conform principiilor celor de la Maurer Imobiliare astfel de aspecte sunt legate prestigiul acordat lucrarii de final, dorindu-se de fiecare data a se dezolta zone de locuit cu adevarat avantajoase. Asadar, acelasi cartier rezidential din Brasov, dispune in apropiere de spatii comerciale, de zone destinate entertainment-ului pentru copii, institutii de maxim interes precum scoli etc. La mica distanta, se face accesul facil insa cu limita de confort avuta in vedere, pentru ca linistea si starea de bine a proprietarilor sa fie mai presus de orice.

Calitatea constructiei

In primul rand, aceasta referinta tine de anul constructiei cat si de calitatea materialelor. Avand in centru faptul ca Maurer Imobiliare are in vedere nu consolidarea ci constructia in sine, se intelege ca totul este nou. Calitatea vorbeste de la sine.

Tip de constructie

Nu in ultimul rand, ceea ce urmeaza sa devina camin pe termen lung, locul ce aduna si creeaza amintiri, formeaza familii si implineste visul vietii de a detine o proprietate, trebuie sa ofere si spatialitate. Pe masura nevoilor, compartimentarea este avantajoasa asa cum este gandita de dezvoltatorul Maurer Imobiliare. Acesta se dedica oamenilor, fara limite; lucreaza pentru un trai mai bun oferit proprietarilor, indiferent daca sunt seniori sau tineri la inceput de drum. Asadar, in randul optiunilor puse la dispozitie, se vor gasi apartamente perfecte pentru nevoile celor cu familii sau chiar si celor in etate.

Scurta concluzie

Dovedind ca telul este mereu dezvoltarea din toate punctele de vedere, Maurer Imobiliare s-a axat pe satisfactia de a oferi nu numai constructii pe piata de vanzari imobiliare ci “case” in adevaratul sens al cuvantului. Lucreaza in numele excelentei, se detaseaza de conceptul clasic, astfel ca orice apartament construit de acest dezoltator este o noua dovada a calitatilor pe care si le asuma.

Ca o invitatie la demonstratie, site-ul online gazduieste toate informatiile de care aveti nevoie: https://maurer-residence.ro.