Fustele moderne – parte din magazinul de fashion Clessidra

BUCURESTI - 26 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In randul celor mai vechi piese vestimentare purtate de om se claseaza si fustele. Acum aproximativ 4 mii de ani i.Hr. a fost creata prima fusta, fiind realizata din piele de animal sau din frunze prinse armonios in jurul taliei.

Clessidra

In ziua de astazi, fustele au devenit piese vestimentare indispensabile din dressing-ul femeilor, avand in vedere ca toate casele de moda se intrec in modele dintre cele mai diverse. Exista o categorie de persoane ce opteaza mereu pentru fuste, in detrimentul pantalonilor.

Diversitatea tipurilor de fuste regasita la Clessidra

Clessidra este un magazin online de fashion, renumit pentru articolele vestimentare pe care le pune la dispozitia femeilor ce isi doresc sa se claseze pe un loc fruntas in topul celor mai bine imbracate. Regasim in cadrul sau fuste moderne pentru o iesire in club, fuste office, de vara, mini, midi sau lungi, dar si fuste tip pantalon. In aceeasi ordine de idei, materialele din care acestea sunt confectionate prezinta aceeasi diversitate ca si modelele.

In ceea ce priveste fustele moderne pentru o iesire in grup, se poate afirma ca acest magazin online are resurse inepuizabile. Fustele din denim sau cele cu imprimeu leopard sunt doar cateva dintre cele ce pot face parte cu brio dintr-o tinuta creata pentru o iesire in club. Faptul ca sunt mulate, dar si extrem de elegante, le transforma intr-un reper standard pentru cele ce doresc ca fiecare aparitie a lor sa fie una demna de covorul rosu.

Fustele cu fermoar – pe podium in 2020

Fiecare nou an vine cu alte propuneri pentru ceea ce priveste piesele vestimentare neaparat necesare in garderoba. De aceasta data, fustele cu fermoar vor ocupa primul loc pe podium. Indiferent de materialul din care aceste fuste sunt confectionate, elementul central si anume fermoarul este cel care va intoarce toate privirile. Clessidra a pregatit deja o multime de astfel de fuste pentru cele ce adora acest model. Din vinil, imitatie de piele sau material textil, fustele cu fermoar sunt un must have in garderoba oricarei femei.

Cele interesate sunt invitate sa acceseze clessidra.ro – magazinul online de fashion in care eleganta nu are limite.

Taguri: clessidra.roclessidra
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/fustele-moderne-parte-din-magazinul-de-fashion-clessidra