Jadoris lanseaza invitatia la sedinte foto pentru familii

BUCURESTI - 11 decembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Fotografiile au fost mereu o maniera de a pastra amintirile, de a le pretui. Adusa la rang de arta, fotografia cere pretentii de stil, de cadru. Un bun motiv de a organiza o sesiune foto este si ideea de a redefini statutul de familie, cand aceasta se contureaza prin prezenta unui nou membru. Sedintele foto pentru familii sunt fie pentru perioada de maternitate sau imediat dupa, cu nou nascutul. Poate fi vorba de familie in orice moment al acesteia, doar ca unii considera ca trebuie sa si aiba un motiv intemeiat si special.

Jadoris

Jadoris

Jadoris lanseaza invitatii familiilor in a fi deschisi la ideea de fotografie de grup si individuala pentru toti membrii. Poate fi in prim plan o mama sau viitoare mama; poate fi fotografia de botez, un alt moment de insemnatate pentru intreaga familie. In orice caz, acest tip de fotografiere se regaseste pe lista de optiuni de la jadoris.com.

Fotografia de maternitate

Inca din primele clipe, copilul este adorat si starneste emotii. Viitoarea mama are dorinta de a imortaliza la fiecare pas din maternitate evolutia celui mic, bine ascuns in burtica. Maternitatea este unica, deci merita ca o sesiune foto sa fie organizata. Mamele confirma ca indiferent de cati copii au avut, o astfel de experienta a fost mereu diferita.

Nu exista un moment anume cand o sesiune foto de maternitate sa fie programata, desi burtica vizibila este de asteptat. Asta inseamna nu mai repede de primele 4 luni de sarcina. In orice caz, specialistii si fotografii cu experienta de la Jadoris ii vor sfatui pe parinti: cand este mai bine si cum este mai bine a se desfasura sesiunea in cauza.

Fotografii la botez

Nu trebuie subestimat acest moment, intrucat reprezinta in plan simbolic trecerea la clasa de crestini. In plus, este un eveniment organizat, un moment festiv, ce merita atentie si traire intensa. Insa pentru ca timpul este neiertator si trece atat de repede, fotografiile par sa fie maniera de a pastra amintirile acestea vii.

Fotografia la botez poate fi realizata in aceeasi zi sau sa fie o sesiune foto programata ulterior. Este destul de complicat sa se planifice in marea de actiuni ale zilei de botez si timpul necesar pentru fotografie. In orice caz, in prim plan este copilul desigur, deci trebuie sa i se acorde importanta cuvenita.

Fotografie de familie

Aparte de momente asa cum au fost ele mentionate, fotografia de familie poate insemna pur si simplu o placere aparte de a va lasa sa fiti modelele unui om priceput in a manui obiectivul. Poate fi un moment in care va acomodati cu noul membru acasa, poate fi in preajma unor sarbatori. Atat timp cat stiti sa pretuiti astfel de momente si descoperiti in puterea fotografiei oportunitatea de a pune accent pe momentele traite, cu siguranta ca pasul urmator va fi acela de a programa o sesiune foto.

Jadoris poate fi considerat un brand reper pentru arta fotografica. In numele acesteia, serviciile oferite sunt de inalta clasa. Pagina oficiala gazduieste toate detaliile si ofertele, pentru cei interesati.