Machiajul care iti scoate in evidenta ochii

BUCURESTI - 6 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Ca femei, suntem fascinate atunci cand vine vorba de machiaj sau de produsele aferente. Exista atat de multe optiuni cand vine vorba de machiaj, incat este greu sa te decizi asupra uneia. Insa este esential sa tinem cont de trasaturile fetei, culoarea ochilor, a parului, a pielii, dar si de stilul personal. Machiajul trebuie adaptat in functie de acesta din urma, astfel incat sa ne reprezinte si sa ne intregeasca imaginea.

pandera.ro

pandera.ro

Exista 2 categorii majore de machiaj, care includ la randul lor alte tipuri secundare: machiajul natural al ochilor si cel de seara. In acest sens, trebuie tinut cont de locul sau evenimentul unde urmeaza sa mergem, dar si de momentul din zi – in cursul acesteia sau seara.

Machiajul realizat pas cu pas

Baza de machiaj pentru ochi este esentiala atunci cand incepem sa realizam machiajul. Practic, acesta reprezinta „adezivul” peste care executam lucrarea. Rolul sau principal este acela de a mentine machiajul intact pe o perioada cat mai mare de timp.

Baza de machiaj sau primerul este tocmai secretul pentru ca fardul sa nu se adune in pliul pleoapei. Este indicata folosirea unei cantitati mici de primer. Alte beneficii ale folosirii unui astfel de produs ar fi acoperirea imperfectiunilor, a cicatricilor, reducerea luciului pielii, umplerea ridurilor fine precum si hidratarea pielii.

Pasul urmator presupune alegerea culorilor predominante pentru machiajul ochilor. La aceasta etapa este cel mai indicat sa te orientezi dupa culoarea parului si a ochilor. Brunetele se pot ghida dupa nuante de ciocolatiu, maro; blondele pot opta pentru nuante de bej, gri iar roscatele li se potrivesc cel mai bine culorile in tonuri reci, roz, lila, purpuriu etc.

Etapa cea mai importanta este alegerea tipului de machiaj pentru ochi si efectuarea lui. Unul dintre cele mai fascinante tipuri de machiaje pentru o femeie este „smokey eyes”.

Machiajul smokey eyes – secretul unei priviri intense si pline de mister

Acest machiaj este preferat de aproape toate vedetele, fiind extrem de sexy, glam, elegant si in acelasi timp extrem de indraznet. Pe cat de seducator este, pe atat este de simplu de realizat. Dupa ce te-ai asigurat ca ai aplicat pudra pulbere sub ochi, trebuie sa iti conturezi pleoapa inferioara si sa o umpli pe cea superioara cu un creion dermatograf negru. Nu are importanta daca conturul este sau nu perfect, deoarece deasupra lui vei aplica fardul de ochi.

De preferat este sa ai in colectia ta de produse de machiaj un creion negru cat mai cremos, pentru a facilita intinderea sa. In pliul pleoapei trebuie aplicata o nuanta mai deschisa de maro, violet, albastru si alte combinatii de culori. Este recomandata o culoare in tonuri intense, astfel incat sa completeze negrul deja aplicat.

Pentru a echilibra aspectul ochilor, este indicat sa folosesti pe pleoapa inferioara aceeasi culoare pe care ai aplicat-o in pliu. La final, aplica pe interiorul pleoapei inferioare acelasi creion dermatograf pe care l-ai utilizat initial. Acesta va completa perfect look-ul dramatic pe care doresti sa il obtii.

Mascara se aplica la finalul machiajului pentru a alungi genele. Pentru un efect mai intens, se poate da si al doilea strat de rimel.

Pe langa faptul ca acest tip de machiaj corecteaza anumite defecte ale ochilor, nu se va demoda niciodata. Mai mult decat atat, orice femeie care detine produse de calitate de la pandera.ro isi poate realiza singura machiajul, fara a fi nevoita sa apeleze la serviciile unui salon de infrumusetare.