Masatto aduce gama extinsa de fotolii de masaj pentru toate clasele de doritori

BUCURESTI - 2 noiembrie 2017

Comunicat tip Administrativ / Management in Retail


Masatto, furnizor de baza pentru clasa de fotolii de masaj, dispune de oferte extinse. Atat in ceea ce priveste varietatea de tipuri de fotolii, cat si cand vine vorba de acesibilitatea preturilor, Masatto inglobeaza toate avantajele pe care si le doreste orice viitor detinator a unui fotoliu de masaj.

masatto

masatto

Pagina oficiala si magazinul online cu acelasi nume, masatto.ro, expune intreaga lista de optiuni. Astfel, se aduce la cunostinta si posibilitatea de testare a fotoliilor, precum si listele de magazine din intreaga tara, showroom-uri ce stau la dispozitia celor dornici sa testeze concret caracteristicile fotoliilor de masaj.

Beneficii de colaborare cu Masatto 

Mai mult decat un magazin pur si simplu, mai mult decat un furnizor pentru gama de fotolii de masaj de la diversi producatori renumiti, aici se va gasi un sprijin mai degraba decat o sursa de achizitie. Asta pentru ca dincolo de termenii de achizitie a unui fotoliu de masaj, exista o experienta completa si dincolo de cumparare. Cu alte cuvinte, asistenta tehnica, consilierea pre si post achizitie ofera avantaje pentru oricine.

Masatto inseamna de asemenea un pact facut in termeni calitativi. In primul rand, fotoliile de masaj fie ca sunt din gama Rokol, Panasonic, iRest sau multe alte branduri, vin cu preturi uimitoare. Mai avantajoase ca oricand, acestea se completeaza cu posibilitatea de testare a produsului. Pana la urma nimic nu se compara cu puterea exemplului.

Daca ati decis achizitia, atunci veti gasi avantajos si modul in care Masatto se preocupa de clientii sai. Transportul este gratuit pe teritoriul tarii; livrarea se face direct din stoc si se realizeaza in termen de 24 de ore maxim. Promptitudinea cu care se raspunde la orice solicitare de achizitie a unui fotoliu este de asemenea un punct de maxim interes in ecuatia colaborarii intre client si furnizor.

Garantia este desigur una prezenta la fiecare fotoliu de masaj ales. Aparte de acest confort in plus, oferit si de producator, exista service asigurat si piese de schimb. Se demonstreaza asadar ca un fotoliu ales este pana la urma un aliat pe termen lung si o investitie avantajoasa. Veti castiga relaxarea de care aveti nevoie si masajul complex, in functie de fotoliul ales, cu numeroase beneficii.

Termeni de achizitie 

Datorita magazinului online, Masatto ca si dealer de fotolii de masaj extinde posibilitatile oferite doritorilor. Asta inseamna o mai usoara cale de acces atat la informatie, cat si la modul de achizitie. In orice caz, disponibilitatea de a fi contactati prin toate mijloacele, online, prin telefon etc., denota si dedicarea cu care Masatto colaboreaza cu publicul larg.

Intr-o concluzie, primii pasi pe care doritorii de a cumpara un fotoliu de masaj ii pot face reprezinta accesarea paginii oficiale. Dupa o selectie personala, expertii Masatto pot lamuri orice aspect. Nu in cele din urma si prezenta fizica in cadrul unui showroom poate ajuta la o selectie finala. Indiferent de cazul fiecaruia, achizitia unui fotoliu de masaj ce ofera relaxarea dorita este mai facila ca oricand. Un astfel de rasfat nu trebuie nicicand refuzat.