Pasii esentiali de parcurs in alegerea echipei de fotografi pentru nunta

BUCURESTI - 17 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Se apropie nunta dumneavoastra cu pasi repezi si va simtiti coplesiti cu privire la deciziile importante pe care trebuie sa le luati in legatura cu planificarea unui asemenea eveniment de succes? Ei bine, atunci unul dintre cele mai importante aspecte asupra caruia trebuie sa va indreptati atentia este echipa de fotografi cu care alegeti sa colaborati in cea mai importanta zi din viata dumneavoastra.

http://www.jadoris.com/

http://www.jadoris.com/

Daca peste ani este posibil sa uitati cat de mult v-a placut tortul de nunta sau cat de haioase erau marturiile pe care le-ati oferit invitatilor, cu siguranta albumul de fotografie de la propria nunta nu e de neglijat deoarece reprezinta amintirile dumneavoastra de la acest eveniment deosebit, in format palpabil, pe care le veti arata nepotilor.

Care sunt criteriile in functie de care decideti cea mai potrivita echipa de fotografi pentru nunta dumneavoastra?

Intrucat alegerea persoanelor responsabile de captarea tuturor momentelor deosebite ale nuntii dumneavoastra este o decizie prioritara, ce trebuie luata din timp, recomandat ar fi sa va axati procesul de decizie pe o serie de criterii relevante, asa cum sunt urmatoarele aspecte:

Aparatura folosita de echipa de fotografi: asa cum un medic chirurg are nevoie neaparat de bisturiul potrivit pentru a salva viata unei persoane pe masa de operatie, asemenea este si situatia unui fotograf, care fara aparatura potrivita nu va reusi sa capteze pe deplin toate momentele definitorii ale unui nunti. Asadar, atunci cand stabiliti intalnirea cu echipa de fotografi discutati si despre acest aspect de maxima relevanta, asigurati-va ca va fi utilizata doar aparatura de inalta performanta si de cea mai inalta calitate.

Experienta fotografilor: cu siguranta in cazul unei fotografii, experienta specialistului in domeniu este usor de identificat. Asadar, un fotograf experimentat va sti asupra caror momente trebuie sa fie atent in decursul unei nunti si, de asemenea, va reusi sa capteze in totalitate orice emotie, astfel incat fotografiile pe care le veti pastra cu drag sa va aminteasca cu exactitate aceasta zi speciala.

Specializarea fotografilor: un alt aspect de maxima importanta atunci cand vine vorba despre echipa de fotografi cu care urmeaza sa colaborati pentru propria nunta tine de nivelul de cunostinte de care dispun fotografii cu privire la editarea foto si video. Asadar, acesta este un alt mod prin care experienta isi poate spune cuvantul, precum si studiile de specialitate pe care fotografii le-au urmat in acest sens. Pentru a avea siguranta deplina din acest punct de vedere, puteti solicita echipei de fotografi materiale brute, cat si in forma editata, de la alte evenimente similare, astfel incat sa va puteti face o parere orientativa cu privire la modul lor de lucru, cat si la pregatirea acestora.

Tarifele practicate: cu siguranta pretul nu este un element ce trebuie omis din pachetul de servicii de fotografiere la propria nunta. Indicat ar fi ca tarifele practicate de echipa aleasa sa fie in concordanta cu aspectele calitative si, de asemenea, sa fie competitive in acest domeniu.

 

In cazul in care doriti sa beneficiati de toate aceste elemente la un maximum de profesionalism astfel incat la final sa rezulte un produs finit, de care sa fiti mandri, una dintre cele mai renumite echipe de fotografi este JADORIS, al carei portofoliu poate fi accesat la adresa web www.jadoris.com. Inca de la primul click pe site-ul acestei echipe, va veti putea da seama de profesionalismul cu care lucreaza si de pasiunea pe care o implica in fiecare fotografie realizata. JADORIS este acea echipa de fotografi care lucreaza din placere, reusind sa redefineasca in totalitate conceptul de arta fotografica, dupa cum se poate observa si in portofoliul sau de colaborari.