Rotile si importanta lor in obtinerea mobilitatii ideale

BUCURESTI - 22 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Stim cu totii ca roata este o inventie fara de care e foarte posibil ca omenirea sa nu fi evoluat pana la stadiul din prezent. In domenii dintre cele mai diverse, roata si-a adus o contributie remarcabila, dar si un plus de eficienta indiferent de activitatea in cadrul careia a fost utilizata.

www.tente.com/ro-ro

In aparenta este un element mic si neinsemnat, insa nimeni nu isi poate imagina lumea prezenta fara existenta rotii. Mobilitatea trebuie sa existe – doar ne aflam in secolul vitezei, al digitalizarii si tehnologizarii intensive. Fara mobilitate nu am mai progresa, iar acest fapt a fost inteles pe deplin de producatorii de roti si role .

Din randul producatorilor de talie internationala de roti si role se remarca Tente. Cu o istorie de peste 90 de ani in fabricarea rotilor si rolelor, compania are inevitabil si o prezenta in mediul online. Pe pagina tente.com/ro-ro pot fi gasite toate informatiile despre companie, dar si gama extinsa de produse destinate diverselor domenii de activitate.

Rotile Tente – ideale pentru o mai buna mobilitate

De la tot ceea ce tine de planul social si pana la sectorul economic, cel industrial sau al transporturilor, rotile si rolele si-au gasit de fiecare data un domeniu de aplicabilitate.

In fapt, e destul de dificil sa ne imaginam un sector de activitate in care rotile sa nu faciliteze considerabil mobilitatea. Institutiile si cladirile de birouri, spre exemplu, necesita mobilier ce trebuie sa poata fi usor mutat, spitalele si unitatile medicale utilizeaza carucioare pentru transportul echipamentelor si pacientilor, ca sa nu mai amintim de supermarketuri. Inexistenta carucioarelor de cumparaturi ne-ar transforma fiecare sesiune de shopping intr-un chin. Chiar si asezarea marfurilor pe rafturi ar avea de suferit, intrucat eficienta mutarii lor ar avea de suferit.

Sub sloganul “Better Mobility. Better Life.” Tente realizeaza astfel diverse tipuri de roti pentru industrii si domenii variate. Cu accent pe calitate, performante sporite si utilitate, rotile potrivite pentru orice situatie pot fi achizitionate chiar din cadrul magazinului online tente.com/ro-ro .

Garantia calitatii este oferita cu fiecare set de roti si role comercializate. Spre deosebire de alti producatori, Tente pune un accent deosebit pe oferirea de solutii optime utilizatorilor. Calitatea este o misiune indeplinita de fiecare data, indiferent daca este vorba despre roti pentru mobilier, role pentru transpaleti sau orice alt tip de element aparent nesemnificativ dar care aduce un plus considerabil de mobilitate.

Tipologia rotilor realizate la Tente este la fel de extinsa precum si domeniile de activitate in care acestea sunt utilizate. Fara indoiala, este uneori nevoie si de solutii personalizate, insa si acest aspect este bifat cu brio de expertii companiei. In gama de produse pot fi regasite roti si role fixe sau pivotante, cu sisteme de blocare si franare, destinate deplasarii rectilinii sau multidirectionale si chiar si role rezistente la conditii deosebite. In aceasta din urma categorie pot fi mentionate rotile si rolele destinate domeniului industrial, cele care suporta sarcini foarte mari sau care ruleaza pe suprafete accidentate, in medii cu potential coroziv sau conditii de temperaturi extreme.

Dupa cum se poate deduce, selectia atenta a rotilor potrivite este deosebit de importanta, insa accentul trebuie sa cada de fiecare data pe calitate. Oricine poate accesa magazinul online tente.com/ro-ro pentru a gasi raspuns la toate aceste nevoi, la preturi convenabile si cu respectarea deplina a standardelor de calitate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/rotile-si-importanta-lor-in-obtinerea-mobilitatii-ideale