TaxEU Forum, editia a IV-a - o analiza la zi a fiscalitatii romanesti in 2010

BUCURESTI - 1 februarie 2010

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate

Ce noi modificari fiscale pregatesc autoritatile pentru 2010 si care vor fi provocarile legislative majore pentru companiile romanesti in acest an sunt doua dintre subiectele principalele inscrise pe agenda celei de-a patra editii TaxEU Forum, cel mai important eveniment local de legislatie si fiscalitate.

TaxEU Forum, editia a IV-a - o analiza la zi a fiscalitatii romanesti in 2010

Editia din acest an se va desfasura pe 16 februarie la Crowne Plaza Hotel si va oferi cele mai complexe analize si informatii privind modificarile majore prevazute in Codul Fiscal si Normele de Procedura Fiscala incepand cu acest an.

Peste 30 de vorbitori vor analiza pe larg solutiile si provocarile noului cadrul legislativ in cadrul a 2 sesiuni de conferinte si 6 seminarii specializate.

Astfel, evenimentul va oferi celor prezenti o viziune completa asupra noutatilor din sfera legislatiei TVA, accizelor, impozitului pe profit si impozitului pe venit, politicii preturilor de transfer, interactiunii cadrului fiscal european cu legislatia domestica, fiscalitatii in mediul online, reglementarilor contabile conforme cu cele mai noi directive europene etc.

Ca in fiecare an, conferinta va reuni reprezentanti din partea Ministerului de Finante si ai celor mai importante companii de consultanta fiscala prezente pe piata locala:
- PricewaterhouseCoopers (DANIEL ANGHEL - Partener, ALINA RAFAILA - Senior Knowledge Manager Central and Eastern Europe, ROMANA SCHUSTER - Knowledge Management Coordinator Romania, BLANCA KOVARI - Manager Consultanta Fiscala, THEODOR ARTENIE -Manager, Taxe Indirecte)
- KPMG (NICULAE DONE -Senior Tax Partner, Taxation Services, TEODORA ALECU - Senior Manager, Transfer Pricing Services, ANA-MARIA COJOCARU - Senior, Transfer Pricing Services)
- Deloitte (RODICA SEGARCEANU- Partener, RALUCA RUSU - Manager – Indirect Taxes, ALEXANDRU CRISTEA – Manager, Indirect Taxes, RALUCA BONTAS - Manager – Corporate Tax, PIETER WESSEL - Partener si coordonatorul echipei de TVA)
- Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen Consultanta Fiscala (ANA-MARIA MIRON – Partener, ALINA TIMOFTI - Partener, MARIUS IONESCU – Partener, ADINA VIZOLI - Tax Manager)
- Biris Goran (GABRIEL BIRIS – Managing Partner, RUXANDRA JIANU - Tax Partner, LUISIANA DOBRINESCU - Senior Associate)
- TaxHouse (ANGELA ROSCA - Managing Partner, CRISTIAN RADULESCU - Partener, ALINA ZARZU - Senior Manager)
- Moore Stephens Riff (Marius Stancescu – Partener), bpv GRIGORESCU (ALEXANDRU RUSU - Partener fondator) si BDO Tax Romania (EMILIAN DUCA, Partener).

“In contextul economic actual - mai mult decat oricand - modificarea periodica a legislatiei fiscale reprezinta o provocare pentru orice companie care isi desfasoara activitatea in Romania. Ca in fiecare an, TaxEU Forum va oferi celor prezenti un ghid complet de recomandari si sfaturi practice, menite sa combata dificultatile inerente transpunerii teoriei in practica curenta si sa contribuie la eficientizarea afacerilor din punct de vedere fiscal” afirma Dana Dumitrescu, Managing Partner, Evensys.

Detalii complete despre eveniment sunt disponibile pe www.taxeu.ro

Despre Evensys

DESPRE EVENSYS
Cu 4 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est.

Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 5 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail.

De asemenea, Evensys este organizatorul a doua cluburi de networking, dedicate industriei de real estate si celei online: REIS (www.reis.ro) si Web-Club (www.web-club.ro).

Oana Gargarea
Event Coordinator
Web: www.evensys.ro
Telefon: 021/231.72.13/14/15