Eveniment caritabil: "Narcise pentru un suflet de copil"

BUCURESTI - 25 februarie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Social

Events by Sabrina impreuna cu Fundatia Lead Impact au deosebita placere de a va invita la un eveniment caritabil special: „ Narcise pentru un suflet de copil ” -boutique cu produse, muzica, narcise si networking.

Eveniment Caritabil pentru Casa de copii Mia

Eveniment Caritabil pentru Casa de copii Mia

 Din suflet pentru suflet! 

Events by Sabrina

In cadrul evenimentului organizat de Events by Sabrina in colaborare cu Fundatia Lead Impact veti avea ocazia de a oferi un zambet copiilor extraordinari de la Casa Mia si asta pentru ca nu exista un moment mai bun ca cel de ACUM, pentru a face fericit un suflet de copil.

Si poate ca astazi este cea mai buna zi de a planta primul bulb al sperantei si al viitorului pentru copii.

Daca inima ta bate alaturi de noi te asteptam sa fii o persoana cu impact: Sambata 28 Februarie ora 11:00 la sediul Pro Culture – Aleea Lacul Morii nr. 3 sector 6, Bucuresti.

Cum va ajuta donatia ta la transformarea vietii unui copil? Pe langa acoperirea nevoilor de baza ale copiilor (hrana, siguranta, sanatate, igiena), Casa Mia acorda o grija speciala dezvoltarii personalitatii fiecaruia. Copiii sunt incurajati sa-si dezvolte aptitudinile si talentele individuale in cadrul activitatilor educative si creative concepute pentru acestia, precum si sa invete respectul, dragostea, care sunt valorile morale si spirituale. Datorita acestor activitati peste 50 de copii au fost premiati la concursuri nationale si internaţionale de arta, 8 dintre ei au fost acceptati in Corul de Copii al Radiodifuziunii Romane, iar unii au avut expozitii de pictura.

Te asteptam cu drag ca impreuna sa dam sens vietii unor copii care au nevoie de noi!

Despre Events By Sabrina

Events by Sabrina este o companie de organizari evenimente din Bucuresti, formata dintr-o echipa cu experienta in domeniu care e mereu pregatita sa va ofere cele mai bune servicii si idei pentru a crea evenimente exceptionale!
Integritatea, încrederea, profesionalismul și respectul sunt bazele companiei noastre. Prin urmare, confidențialitatea clientului este o prioritate. Continuam să dezvoltam relații de afaceri puternice și să depunem eforturi pentru a atinge excelența în domeniul nostru.