Premiile IT&C ale României pentru anul 2005

BUCURESTI - 25 ianuarie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Sub înaltul patronaj al Guvernului României, la începutul lunii martie 2006, va avea loc decernarea Premiilor IT&C ale României pentru anul 2005, eveniment organizat de compania Events şi aflat la cea de-a cincea ediţie.

Premiile IT&C ale României pentru anul 2005

Procesul de selectare al câştigătorilor se face on-line: în perioada 30 Ianuarie – 7 Februarie 2006. Reprezentanţii companiilor activând în domeniul IT&C din România sunt aşteptaţi să propună pe site-ul www.premii-tic.ro , proiectele pe care le considera meritorii.
În etapa a doua a competiţiei, care se va derula în perioada 8 - 15 februarie 2006, propunerile sunt votate de către companiile din industria IT&C din România (aprox. 2000 companii, 1 vot/companie).
Ceremonia de decernare a trofeelor se va desfăşura în prezenţa reprezentanţilor instituţiilor implicate în industria IT&C din România.
Vor fi de asemenea invitaţi reprezentanţi ai corpului diplomatic, ai marilor companii naţionale şi multinaţionale, de stat si private. Alături de membrii marcanţi ai comunităţii IT&C din România se vor afla reprezentanţii media inclusiv ai presei de specialitate, asigurându-le astfel câştigătorilor o mediatizare sporită şi recunoaşterea cuvenită.

Despre EVENTS

Data exactă a evenimentului va fi stabilita în funcţie de agenda Primului Ministru şi va fi anunţată în timp util tuturor celor interesaţi .
Laura Muscalu - Project Manager; Dragos Gheorghiu Brânaru - PR Manager
events@events.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/events/premiile-it-c-ale-romaniei-pentru-anul-20052