Targ LIFESTYLE 2008-baby, beauty, fashion, carte si cadou

Oradea - 4 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Nu rata cea mai mare expozitie a iernii: Targ LIFESTYLE, 11-14 decembrie 2008!!! Te asteptam sa participi si sa-i ajuti pe oradeni sa aleaga cadoul potrivit pentru cei dragi!

Expo Varadinum, alaturi de Primaria Municipiului Oradea si Camera de Comert si Industrie Bihor, are placerea de a va invita sa participati la Targul LIFESTYLE 2008 – targ de cadouri dedicat sarbatorilor de iarna. Acest eveniment va avea loc in perioada 11-14 decembrie 2008 la Arena „ANTONIO ALEXE” din cartierul Iosia, Oradea.

Din dorinta de a satisface cele mai diversificate cerinte in materie de cadouri si suveniruri, targul se adreseaza comerciantilor si expozantilor dintr-o gama diversificata de domenii:
- produse cosmetice
- articole de imbracaminte si incaltaminte pentru adulti si copii, marochinarie
- confectii, lenjerie de pat si corp
- bijuterii si accesorii din metale pretioase, ceasuri, suveniruri
- telefonie mobila si accesorii
- aparatura electronica si electrocasnica
- obiecte si accesorii din piele, metal sau sticla
- accesorii si ambalaje pentru impachetarea cadourilor
- articole si echipamente sportive
- jucarii, cadouri, articole papetarie (agende, carti, albume foto, rame)
- decoratiuni interioare, covoare, portelan, ceramica
- articole si servicii pentru organizarea de evnimente festive: Revelion 2009, nunti, botezuri, etc.
- flori si aranjamente florale, lumanari ornamentale
- produse alimentare: dulciuri, bauturi, cafea, tutun etc.

In prag de sarbatori de iarna, prima editie a TARGULUI LIFESTYLE este asteptata cu nerabdare si entuziasm de toti cei coplesiti de magia Craciunului si a noptii dintre ani. Invitatul nostru special este Mos Craciun care ii asteapta pe toti copiii cuminti cu desaga plina de daruri. Avem credinta ca si dumneavoastra va veti numara printre cei care vor lua parte la acest eveniment, cand fiecare incearca sa fie mai bun, mai darnic, alegand cu mare grija un cadou pentru cei dragi.
Pentru a participa la TARGUL LIFESTYLE 2008, asteptam sa ne contactati !

Data limita de inscriere: 14 noiembrie 2008.
INTRARE GRATUITA PENTRU VIZITATORI !

Despre Expo Varadinum srl

EXPO VARADINUM este unicul organizator de targuri si expozitii, respectiv constructor de standuri expozitionale personalizate din Oradea.
Infiintata în 1998, EXPO VARADINUM este rodul unor reputati oameni de afaceri din Oradea, care au pus bazele promovarii mediului de afaceri local in special cat si al celui românesc în general.
Compania noastra este expresia mediului de afaceri românesc, iar ea se dezvolta si traieste odata cu aceasta, de aceea suntem constienti ca reusita noastra se bazeaza pe succesul clientilor nostrii.
Tel./Fax: 0359/ 190 900
expo@expovaradinum.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/expo-varadinum-srl/targ-lifestyle-2008-baby-beauty-fashion-carte-si-cadou