Expo TOWNS - Eveniment pentru orasul tau

BUCURESTI - 3 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

In perioada 9 - 11 noiembrie 2006, EXPO24 organizeaza in Brasov, Complex Poloexpo, in parteneriat cu:

• INSPECTORATUL GENERAL PENTRU SITUATII DE URGENTA
• ASOCIATIA ROMANA DE SALUBRITATE
• ASOCIATIA ROMANA PENTRU TEHNICA DE SECURITATE
• POLITIA ROMANA - DIRECTIA POLITIEI RUTIERE
• COMPLEX EXPOZITIONAL POLOEXPO
• ASOCIATIA MUNICIPIILOR DIN ROMANIA
a doua editie a expozitiei TOWNS

TOWNS este conceput ca o manifestare complexa, formata din doua principale sectiuni: expozitia adresata primariilor din intreaga tara , avand ca tematica materialele si utilajele de constructii, salubritate - utilaje si servicii, semnalizare rutiera, sisteme de securitate si stingere a incendiilor si conferintele tematice sustinute de asociatiile partenere.

Evenimentul are ca scop atat mijlocirea contactelor dintre primarii (serviciile ce se ocupa de administrarea oraselor ) si firmele din domeniu, cat si realizarea contactelor dintre firmele expozante si potentialii clienti ale acestora.

Expo TOWNS - Eveniment pentru orasul tau

Programul include organizarea conferintei de semnalizare rutiera sustinuta de POLITIA ROMANA - DIRECTIA POLITIEI RUTIERE, conferinta pentru situatii de urgenta sustinuta de IGSU si conferinta de sisteme de securitate sustinuta de ARTS

Tematica expozitiei:
1. Constructii edilitare, utilaje si materiale de constructii
2. Amenajarea si controlul traficului stradal
3. Salubritate - utilaje si servicii
4. Sisteme de securitate, sisteme PSI

PROGRAM EVENIMENTE

09.11 Ziua sigurantei

11.00 - 11.30 Prezentare de firma - Mira Telecom
11.30 - 13.30 Simpozion sustinut de Asociatia Romana pentru Tehica de Securitate - A.R.T.S. - Arta de a trai in siguranta
13.30 - 16.30 Simpozion sustinut de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta - I.G.S.U.
13.30 - „Riscuri hidrometeorologice si studii de caz privind gestionarea situatiilor de urgenta produse în judetul Alba, în culoarul Muresului între Aries si Ampoi”/ Mr. Cornel OPRISA - ISUJ ALBA, Catalina MARCULET drd. Institutul de Geografie al Academiei Române, Ioan MARCULET drd. Institutul de Geografie al Academiei Române
13.50 - „BMS - Sistem de monitorizare si control al instalatiilor din cladirile civile si industriale”/ col. Eugen BADEA - ISUJ ARGES
14.10 - „Termoprotectia structurilor metalice de rezistenta prin sisteme intumescente” /plt.maj.ing. Valentin TIMOFTE – ISUJ TULCEA
14.30 - „Masuri de reducere a riscului si efectelor cutremurelor asupra constructiilor existente. Stadiul inventarierii si expertizarii constructiilor din punct de vedere al vulnerabilitatii la seisme. Instrumentarea seismica a constructiilor /col. MITROI Doru Viorel, mr. GHERGHINA Doru, ing. CONSTANTIN Sorin – ISUJ VÂLCEA
14.50 - „Robot destinat stingerii incendiilor în medii ostile omului” / Lect.univ.drd.ing. Stefan TRACHE, prof.dr.ing. Ioan FLUCUS, conf.dr.ing. Dan CAVAROPOL – Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza, Facultatea de Pompieri
15.10 - „Utilizarea modelarii în gestionarea situatiilor de urgenta” / Conf.univ.dr.ing. Mr. Emanuel DARIE, Lector univ.drd.ing. Mr. Garibald POPESCU, M.Sc.ing. Lt. Ion ANGHEL – Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza, Facultatea de Pompieri
15.30 - „Comunitatile si vulnerabilitatea: perceptie, comunicare, reducerea riscului dezastrelor”/ Marin BÎLDEA – Centrul Zonal de Pregatire de Protectie Civila Craiova
15.50 - Atitudinea în situatii de urgenta. Razbunarea naturii / Lt.col Marian APOSTOL – Centrul Zonal de Pregatire de Protectie Civila Craiova
16.10 - „Prezentarea standardului european EN 54: sisteme de detectare si alarmare la incendiu”/ cpt. ing. Grigore Florea - Centrul National pentru Securitate la Incendii si Protectie Civila

10.11 Ziua semnalizarii rutiere

12.00 - 16.30 Simpozion sustinut de Politia Romana - Dep. Politiei Rutiere
Teme de discutie:
12.00 - Dinamica accidentelor rutiere in mediul urban;
prezinta cms.sef Bosman Gino-Theodor
12.20 - Solutii de imbunatatire a sigurantei rutiere in mediul urban;
prezinta cms.sef Calin Cristian
12.50 - Discutii
13.30 - Pauza de pranz
15.00 - Proiecte de siguranta rutiera pentru mediul urban;
prezinta cms.sef Bosman Gino-Theodor reprez. IRSA-Romania
15.30 - Discutii
16.30 - Incheierea sesiunii

11.11 Ziua semnalizarii rutiere si ziua constructiilor

10.30 - 12.30 Masa rotunda sustinuta de IRSA

Despre Expo 24 Plus S.R.L.

Pentru detalii vizitati www.expo-towns.ro
T: 0788 00 81 00
T: 021 255 6690
T: 031 805 5060