Cum alegi mierea de Manuka originala, astfel incat sa te bucuri de toate proprietatile sale?

BUCURESTI - 22 iulie 2019

Comunicat tip General in Retail

Miere de manuka

Beneficiile terapeutice ale mierii de Manuka nu mai sunt demult un mister, pe cand prezenta asa-numitor produse originale, cu ambalaje ale caror simboluri sunt necunoscute, da. In momentul de fata, dincolo de mierea traditionala, si mierea de Manuka face parte din categoria produselor adesea contrafacute, acest lucru avand la baza dorinta diversilor agenti economici de a-si spori profiturile. Din acest motiv, Manukahonig.ro aduce in fata clientilor caracteristcile mierii de Manuka veritabile, pentru ca orine sa se poata bucura de proprietatile si gustul produsului real, natural.

De unde provine mierea de Manuka?

Originara din Noua Zeelanda, mierea de Manuka este produsa de albine din nectarul florilor arbustului Manuka. Inca de pe vremea triburilor, arbustul de Manuka a fost folosit ca planta medicinala, pentru tratarea diferitelor afectiuni de piele sau digestive.

Aceasta miere este un produs nepasteurizat, nu contine microorganisme modificate genetic, deci poate fi folosita de aproape orice persoana. Totodata, mierea de Manuka are in compozitie peste 75% granule de polen, avand totodata efecte antioxidante puternice si proprietati excelente pentru intarirea imunitatii. Sub aspectul culorii, aceasta miere se incadreaza in categoria Dark Amber, avand o nuanta asemanatoare alunelor.

Mai trebuie mentionat si faptul ca mierea de Manuka este bogata in: calciu, magneziu, fosfor, cupru, mangan, fier, sodiu, zinc, aminoacizi si vitamine din complexul de B-uri (tiamina, niacina, riboflavina, acid pantotenic).

Care sunt criteriile de alegere a mierii de Manuka originale?

Din pacate, contrafacerea mierii de Manuka a devenit populara in 2018, odata cu cresterea cererii. In principiu, primul criteriu care indica daca mierea de Manuka ce urmeaza a fi achizitionata este cea originala sta in sigiliul UMF sau MGO (marca inregistrata exclusiva oferita producatorilor licentiati de miere de Manuka neo-zeelandezi), care se refera la concentratia de Metilglioxal.

Spre exemplu, compania Expressive Design, cu o vasta experienta pe piata din Romania in ceea ce priveste comercializarea produselor BIO si a suplimentelor alimentare, ofera in gama sa de miere Manuka si sortimentul Larnac.

Mierea de Manuka Larnac este o miere pura, de calitate superioara, obtinuta din florile arborelui de Manuka situate in tinuturile virgine ale Noii Zeelande. Fiecare lot de miere este testat, pentru a stabili continutul exact de metilglioxal, intr-un labotator independent certificat si autorizat in Noua Zeelanda IANZ (Acreditare Internationala Noua Zeelanda).

Factorul MGO reprezinta concentratia de Metilglioxal din miere. Cu cat MGO-ul este mai mare, cu atat mai puternic este considerat a fi efectul antibacterian al mierii.

Spre exemplu, in cazul unui sortiment de miere de Manuka cu MGO 120+, aceasta poate fi folosit pentru intretinere, respectiv pentru intarirea sistemului imunitar (fiind destinata consumului uzual, ca miere obisnuita, o lingurita – doua, in fiecare dimineata).

In ceea ce priveste mierea de Manuka Larnac, apar o multime de efecte terapeutice, in functie de MGO.

Astfel, sortimentul Manuka Larnac cu MGO 300+ poate fi utilizat in tratarea afectiunilor minore (precum dureri in gat, tuse, raceli usoare etc.).

Mierea de Manuka Larnac cu MGO 420+ este recomandata in cazul infectiilor, al inflamatiilor, al aciditatii sau refluxului gastric, iar cea cu MGO 600+ este indicata in cazul infectiilor rezistente la antibiotice, precum cele cu stafilococ auriu, helicobacter pylori, candida etc.

Pentru ca este un produs natural, mierea de Manuka nu are contraindicatii, dar se recomanda sfatul medicului inainte de consum, mai ales in cazul persoanelor ce au probleme cu glicemia. Atunci cand vreti sa cumparati miere de Manuka originala, va invitam pe siteul nostru.
In plus, pentru comenzile cu valoare mai mare de 200 lei, transportul este gratuit, oriunde in Romania, indiferent de greutatea coletului.

Descopera pe siteul www.manukahonig.ro/magazin mierea de Manuka Larnac.
Mierea de manuka Larnac este o miere RAW, originala din Noua Zeelanda, fiecare lot este insotit de un certificat de analiza emis de un laborator  independent din Noua Zeelanda, certificat cara atesta nivelul de metilglicoxal pentru lotul respectiv.

Aici gasesti sortimente cu diferite concentratii de metilglicoxal: MGO 120+, MGO 300+, MGO 420+ si MGO 600+.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/expressive/cum-alegi-mierea-de-manuka-originala-astfel-incat-sa-te-bucuri-de-toate-proprietatile-sale