Poze Extended

 • Descoperă avantajele oferite de cele peste 200 de funcționalități

  Poza: Extended lansează versiunea Demo a platformei de eCommerce cu peste 200 de funcţionalităţi integrate

 • Extended - www.extended.com.ro

  Poza: UIS lanseaza Extended – platforma dedicata magazinelor online din Romania

 • Eveniment Google I/O Extended la Craiova – o iniţiativă a companiei CBN IT

  Poza: Eveniment Google I/O Extended la Craiova – o iniţiativă a companiei CBN IT

 • Extended si TRUSTED.ro pentru creșterea încrederii consumatorilor în comețul online

  Poza: Extended si TRUSTED.ro pentru creșterea încrederii consumatorilor în comertul online

 • EXTENDED LEARNING

  Poza: EXTENDED LEARNING ON-LINE DIN FAŢA DESKTOP-ULUI

 • Vrei să afli inovaţiile Google de ultimă oră şi să vorbeşti live cu un Googler, direct din San Franciso? Vino la Google I/O Extended 2015 Bucharest!

  Poza: Vrei să afli inovaţiile Google de ultimă oră şi să vorbeşti live cu un Googler, direct din San Franciso? Vino la Google I/O Extended 2015 Bucharest!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul extended.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la extended. Pozele pe tema extended cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul extended, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la extended, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la extended.