Poze Financiar-contabil

  • Inscrieri la programele din domeniul financiar-contabil ASEBUSS -Exec-Edu

    Poza: Inscrieri la programele din domeniul financiar-contabil ASEBUSS -Exec-Edu

  • inchiderea fiscal-contabila 2010

    Poza: Curs complet privind inchiderea exercitiului financiar-contabil 2010

  • Alexandru Mihail, Technical Leader SIVECO Applications

    Poza: Noua taxa pe valoare adaugata poate fi implementata cu usurinta in contabilitatea firmelor din industria alimentara

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul financiar-contabil.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la financiar-contabil. Pozele pe tema financiar-contabil cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul financiar-contabil, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la financiar-contabil, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la financiar-contabil.