Adio plicuri cu bani la nunta

BUCURESTI - 12 mai 2009

Comunicat tip General in Turism

Foarte popular in mai toate colturile lumii dar indeosebi pe continentul american, serviciul special online denumit registrul de nunta este lansat oficial in Romania de o companie specializata de travel. Round The World Travel lanseaza incepand cu primavara acestui an cea mai noua si inovativa platforma online a unui registru de nunta.

Destinat acelora care au decis sa se casatoreasca, noul serviciu www.myweddinggift.ro reprezinta o modalitate moderna prin care cuplurile isi pot face cunoscuta prin intermediul paginii de cuplu intentia de nunta chiar din momentul planificarii ei. Accesand acest serviciu dedicat, mirii aduc in atentia inviatilor cadourile pe care si le doresc, mai exact serviciile aferente lunii de miere.

www.myweddinggift.ro ofera un pachet de baza care include crearea paginii de cuplu, trimiterea unei invitatii dar si crearea si administrarea listei de invitati, pe cand pachetul extins, ofera posibilitatea de creare si administrare a registrului de nunta, consiliere din partea companiei specializate pentru planificarea lunii de miere cat si carduri de invitatii personalizate in format tiparit.

Invitatii au posibilitatea de a surprinde mirii intr-o nota cat mai personala si originala, cumparand dintr-o lista unicat de servicii cadouri a caror valoare devine inestimabila odata cu trecerea timpului. Se evita astfel cutuma desueta a inmanarii plicului cu bani.

Noul registru de nunta reprezinta o lista speciala din care invitatii pot cumpara orice serviciu care compune luna de miere in functie de bugetul pe care-l au. Odata ce s-au bucurat de cadourile primite, cei doi raman cu amintiri dintre cele mai frumoase .

Carmen Baltac, Managing Partner la RTW a declarat: „Am vrut sa lansam pe piata din Romania ceva nou, elegant si modern, ceva care sa transforme vechiul obicei de nunta intr-un gest cu mult mai apreciat dar si cu mare adresabilitate celor care au de gand sa se casatoreasca. Estimez ca pana in toamna vom avea cel putin 30 de cupluri care vor utiliza acest serviciu pe care-l punem acum la dispozitia lor ”.

Despre First Line Communication

Round The World Travel este o companie specializata pe turismul de nisa infiintata in a doua parte a anului 2008 la initiativa unor antreprenori romani. Gama de servicii si pachete speciale pe care le inglobeaza sunt strans legate de descoperirea celor mai variate si neexplorate destinatii turistice din lume prin intermediul unor vacante de tipul world tour, honeymoon, anniversary, yacht charter si adventure.
Razvan Durlan
PR Consultant
0746188300

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/first-line-communication/adio-plicuri-cu-bani-la-nunta