Floreasca Residence-Un proiect care iti asigura reusita!

BUCURESTI - 16 noiembrie 2015

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii, Monden / Lifestyle, Imobiliare

Live site

Floreasca Residence este un proiect imobiliar care se construieste in proximitatea zonei de nord a Capitalei si ofera o panorama superba asupra lacurilor Tei si Floreasca.Datorita tendintei pe care o au companiile multinationale de a ocupa birouri in zona Barbu Vacarescu sau zona de Nord,Floreasca Residence este locuinta perfecta pentru cei care lucreaza in aceste companii.

Floreasca Residence-Un proiect care iti asigura reusita!

Complexul este alcatuit din 3 blocuri care se diferentiaza prin design si arhitectura,doua cu regim de inaltime 2S+P+10 si unul cu regim de inaltime 2S+P+5+6R,proiectate astfel incat sa asigure confortul si siguranta viitorilor locatari.Floreasca Residence pune la dispozitie apartamente cu 2 si 3 camere sau penthouse cu 3 si 4 camere ,avand suprafete locuibile si terase generoase,decomandate si finisate la standarde internationale.

Pozitionarea langa bulevardul Barbu Vacarescu faciliteaza accesul rapid la mijloacele de transport,statia de metrou Aurel Vlaicu, zona de birouri din Aviatiei,scoli si gradinite dar si Aeroportul Baneasa si Aeroportul Otopeni ,avand in imediata apropiere puncte de interes perfecte pentru relaxare si distractie:Clubul de agrement si piscina Dinu Pescariu cu terenuri de tenis,clubul sportiv si strandul MAI, restaurante si cluburi,Mall Promenada.

Floreasca Residence va pune la dispozitie pachetul complet pentru succes!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/floreasca-residence/floreasca-residence-un-proiect-care-iti-asigura-reusita