Cum puteti reduce cheltuielile prin Monitorizarea Flotei ?

Targu Mures - 10 februarie 2016

Comunicat tip Administrativ / Management in Auto, Constructii, Logistica/Transport, Agricultura, Institutii Publice

Live site

Ce reprezinta monitorizarea prin Gps?

Companiile care utilizează sisteme de monitorizare GPS economisesc an de an sume de bani semnificative. Sistemul de monitorizare flota FomcoGPS oferă, pentru numeroase companii, urmărire în timp real a consumului de combustibil,a poziției autovehiculelor, a traseelor și activităților acestora.

De ce recomandam un sistem de Monitorizare Flota ?

Cu monitorizare prin GPS veti putea avea cele mai bune rezultate, dacă alegeți un produs de înaltă fiabilitate si precizie, de la un producător cu experiență în domeniu. Să nu vă mulțumiți cu sisteme de localizare prin GPS de proveniență necunoscuta sau incerta sau cu cele care lucrează cu o marjă de eroare mai mare, deoarece vor fi practic degeaba. Pentru recuperarea rapidă a investiției și pentru o monitorizare fără probleme, aveți nevoie de un sistem precis, ușor de utilizat și flexibil. Sistemul de monitorizare flota fomco, este dezvoltat dupa cerintele clientilor, după aproape 10 ani de analize și observații. Acesta va oferă servicii personalizate.

De cine poate fi folosit sistemul de monitorizare prin gps?

Sistemul de monitorizare prin gps ofera solutii pentru: 

    Vehicule de serviciu, transport persoane şi călători, transport de marfă, utilajeEvidenţierea rutelor, distanţelor parcurse, rapoarte despre acesteaMonitorizare timpi de lucru, de staţionare, de efectuare a activităţilor de lucru a maşinilor agricole, utilaje grele şi specialeManagement de flotăIntegrabilitate cu un sistem informatic separat

Puteti monitoriza de la o flota de camioane, pana la autoturisme de servici, utilaje de constructii sau utilaje agricole. Un factor important care reiese din monitorizarea autovehiculelor este consumul redus de combustibil. Acesta poate provenii din mai multi factori, de la respectarea rutelor impuse, fara ocolirea acestora in scopuri personale, pana la eliminearea furtului de combustibil daca exista.

Despre Fomco

Compania Fomco 2006 S.R.L., face parte din grupul Fomco, cu sediul în Cristești, județul Mureș, a fost înființată în 2006 de unde provine și denumirea societații. Societatea, membră al grupului de firme Fomco, este o societate privată, care oferă soluții de monitorizare flotă, monitorizarea parcurilor auto prin sisteme de monitorizare GPS, sisteme de control consum combustibil, respectiv alte sisteme de alertare și urmărire după cerința clienților.Grupul Fomco este unic importator/distribuitor pentru anumite produse precum tahografe, limitatoare de viteză, stații radio, încălzitoare staționare, sisteme de climatizare în staționare, lăzi frigorifice.
Pe piața locală grupul de firme este cunoscută ca și Fomco Truck Service, service general de camioane multimarcă, cu stație de verificări ITP și de tahografe, precum și vulcanziare, spălătorie și alte activități conexe din acest domeniu.Ca și activitate principală, Fomco 2006 S.R.L., oferă servicii de urmărire și monitorizare GPS (Global Positioning System).Oferim soluția optimă în managementul flotelor, oferind date precise și de calitate, prin care fiecare utilizator își poate organiza activitatea zilnică versus cheltuielile aferente, astfel se obțin economii semnificatve, fapt ce ajută la amortizarea investițiilor de achiziție în cel mai scurt timp.
Avem ca obiectiv oferirea unor soluţii performante de monitorizare și localizare prin GPS, control consum combustibil, prin accesorii complexe, adaptate pentru nevoile pieţei.