DEZVOLTARE FINANCIARA PRIN DEZVOLTARE PERSONALA

BUCURESTI - 19 iulie 2011

Comunicat tip General in Afaceri

Unele activitati nu cer foarte multe de la cei ce le inteprind. Altele, solicita abilitati speciale, iar persoanele care se ocupa de respectivele activitati, fie detin respectivele aptitudini, fie si le formeaza. Tranzactionarea pe piata valutara internationala, subscrie ultimului tip de activitate insa merge mai departe, in sensul ca nu face pe cel interesat doar sa capete niste competente, ci-i ofera mult mai mult.

Dezvoltare personala

Forex, devine astfel, profesia cu multiple beneficii.

Dorin Rosu - trader TeleTRADE

Dupa perioada in care a capatat suficienta experienta, viitorul trader va constata ca anumite aspecte nu tin numai de imagazinarea si integrarea informatiei. Aici intervine acea diferenta a activitatii de trader forex fata de oricare alta profesie si anume ca piata iti ofera sansa de a te schimba—in bine—si de a te bucura de binele ce rezida insa nu numai pe plan profesional ci si pe cel al vietii de zi cu zi. Piata Forex se constituie astfel si in altceva decat o sursa in plus de venit insa, intr-adevar, acesta este un bun motiv pentru a incepe.

Schimbarile incep sa se ceara mai ales atunci cand intervine tranzactionarea pe un cont real. Cu alte cuvinte, singularitatea care duce la aparitia problemelor si deci la semnalarea ca este necesar ca unele lucruri sa fie schimbate, este aceea a legarii activitatii de tranzactionare de bani si implicit de vise si sperante. Asa ajungem in domeniul psihologiei tranzactionarii, un aspect ce sta in penumbra dar care, pe cat de neinsemnat se prezinta in aparenta, pe atat de capital este in profitabilitatea care atrage tot mai multe persoane.

Pentru a putea ajunge sa ia decizii obiective, calitate ce isi are sorgintea in evitarea suprapunerii deciziilor peste dorintele personale, este necesar a se lucra pe plan psihologic. Astfel se reuseste eliminrea atitudinilor ce despart doritorul de succesul pe care il urmareste si, drept rezultat, acesta se va transforma in omul de succes pe care si-l doreste.

Spre exemplu, este de parere Dorin Rosu, trader la compania TeleTRADE, lipsa de rabdare, ce se resimte ca urmare a faptului ca traderul are impresia ca se gaseste in fata tranzactiei vietii sale si pe care, evident, nedorind sa o rateze, o va deschide timpuriu, fara argumente solide care sa-i favorizeze decizia (traderul insusi sustinand ca nu a primit semnale de intrare dar ca nu dorea sa o rateze), aduce eminamente, pierdri. Constatand aceasta deficienta de abordare, traderul isi va impune ca in viitoarele situatii de acest gen, sa aiba rabdare pentru a primi semnalele necesare deschiderii tranzactiei. Exersand, va ajunge sa dispuna de mult calm si astfel si de obiectivitate. Deoarece acest exercitiu va impune, pana la urma, schimbarea unui element ce tine de firea persoanei, a unuia ce se gaseste undeva la radacinile sale educationale, schimbarile se vor simti si in conduita zilnica. Astfel, ca rezultat, nu numai ca va tranzactiona mai eficient, ci va deveni si in viata de zi cu zi o fire mai calma, mai rabdatoare.

Daca tinem cont si de faptul ca sunt in discutie mai multe schimbari, realizam ca traderul, in momentul in care va cunoaste succesul, va fi un om schimbat; caci fostele laturi dezavantajoase ale personalitatii sale, pe care tranzactionarea le va scoate la lumina si pe care va fi nevoit sa le corijeze, ii vor aduce castiguri si pe planul personal. Forex, devine astfel, profesia cu multiple beneficii.

“Forex, dezvoltare financiara prin dezvoltare personala.”

Despre FX Masterbrok

Forex Trading Consult este partenerul celui mai mare broker forex din Europa Centrala si de Est - TeleTRADE. Companie ce promoveaza in Romania domeniul tranzactiilor financiare. Noi consiliem, sustinem, instruim, cu alte cuvinte oferim o abordare globala care odata transmisa traderului si investitorului din Romania, aduce la lumina roadele tranzactionare pe piata valutara .

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/forex-trading-consult/dezvoltare-financiara-prin-dezvoltare-personala