Bricomix.ro – Magazinul online pentru casa ta

BUCURESTI - 28 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Bricomix.ro este specializat in comercializarea produselor electronice si electrocasnice in mediul online. Produsele prezentate pe site corespund cu cele mai inalte standarde de siguranta, iar echipamentele sunt toate ultramoderne.

Bricomix.ro – Magazinul online pentru casa ta

Magazinul este intr-o continua dezvoltare si faciliteaza clientilor plata online pentru a evita orice fel de disconfort, prin intermediul transferului bancar, iar pentru comenzi mai mari de 600 de roni transportul este gratuit (in orasul Bucuresti si pentru localitatile conexe). In tara, transportul se realizeaza prin curierat rapid, iar costul depinde de greutatea produselor.

In plus, echipa Bricomix lucreaza impreuna la imbunatatirea platformei online astfel ca potentialii clienti acceseaza cat mai usor informatiile.

Statisticile arata ca nivelul de produse comercializate creste in fiecare an cu 60%. Avand in vedere aceasta crestere, exista o multime de oameni multumiti ca dovada a faptului ca Bricomix.ro isi trateaza clientii cu seriozitate si promtitudine, iar in avantajul acestora exista optiunea de a cumpara in rate. Mai multe detalii se pot afla accesand site-ul magazinului: Bricomix.ro

Obiecte sanitare (baterii) comercializate de catre Bricomix.ro

Magazinul Bricomix.ro comercializeaza atat electronice si electrocasnice cat si obiecte sanitare, sisteme de climatizare si echipamente incorporabile (aparate frigorifice, cuptoare, plite, hote, mașini de spalat vase, cuptoare cu microunde) de la producatori renumiti, fapt ce le asigura calitatea, fiind insotite de certificate de garantie, la preturi accesibile.

Din categoria obiectelor sanitare, Bricomix.ro este unul dintre principalii distribuitori de baterii sichiuvete. In aceste doua categorii se regasesc echipamente sanitare atat pentru baie cat si pentru bucatarie, varietatea acestora fiind in conformitate cu nevoia individuala a clientilor de a-si imbunatati propriul spatiu de locuit. Materialele din care sunt realizate produsele din aceasta categorie sunt rezistente in timp. Acestea nu sunt supuse coroziunii si nu sunt fragile, astfel incat rezista diferitelor tipuri de socuri.

Din categoria baterii se identifica urmatoarele tipuri de produse :

Baterii pentru bucatarie care pot avea doua functii de jet – aceste baterii sunt practice si comode, finisajul fiind realizat din crom ;

Baterii de bucatarie cu teava de curgere inalta. Aceste tip de baterii nu ocupa mult spatiu, permitand ca deasupra chiuvetei sa fie depozitate obiecte de mari dimensiuni ;

Baterii pentru baie care se monteaza pe lavoar din alama cu finisaj din crom si cu teava de scurgere joasa ;

Baterii de baie care se monteaza la bideu. Materialul din care sunt facute este din alama cu finisaj din crom ;

Bateriile de dus au o forma minimalista fiind foarte practice si simplu de utilizat.

Ofertele unor astfel de produse sunt mereu actualizate astfel incat acestea sa corespunda in timp real noilor cerinte identificate in domeniul comercializarii lor din mediul online. Bricomix.ro ofera posibilitatea clientilor sa cumpere obiecte sanitare, sisteme de climatizare si electrocasnice incorporabile la preturi accesibile pentru a-si organiza cu eficienta spatiul personal.

Satisfactia clientilor reprezinta principala resursa ce caracterizeaza activitatea magazinului, precum si intrebarile si sugestiile acestora. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati site-ul: www.bricomix.ro sectiunea Contact sau sa telefonati la numarul de telefon: 0732 610 473

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fortin-agency/bricomix-ro-magazinul-online-pentru-casa-ta