ColorMagic.ro – Spatiozitate si luminozitate maxima datorita produselor de vopsea lavabila

BUCURESTI - 5 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Utilizarea vopselelor pentru decorarea si protejarea peretilor (sau a altor suprafete) nu este o noutate. Este cunoscut faptul ca pentru coridoare, holuri sau bucatarie se utilizeaza vopsea lavabila ce este considerata de multi constructori si lucratori din domeniu cea mai optima varianta pentru curatare si reimprospatare a spatiului unitatii de locuit. Procesul de vopsire este modul cel mai accesibil si usor de finisare a peretilor din orice camera.

Pentru a prelungi durata calitatii finisajului peretilor din incaperile casei dvs. va recomandam sa utilizati vopsele lavabile disponibile prin intermediul companiei Color Magic, astfel incat sa beneficiati de cele mai bune conditii in unitatea dvs. de locuit. Denumirea de vopsea lavabila are legatura cu faptul ca aceasta se poate spala fara a-si pierde proprietatile si calitatile. De asemenea, dupa aplicarea vopselei lavabile, putem intretine peretii prin curatarea lor cu diferite tipuri de detergenti, desi pentru aceste

De ce sa va complicati activitatile de renovare prin aplicare de tapeti, ce deseori necesita inlocuiri periodice, cand puteti folosi vopsea lavabila care confera spatiozitate si luminozitate camerei. Si in orice moment, dupa uscarea primelor straturi de lavabila, puteti spala cu usurinta suprafata murdara.

Vopsea lavabila pentru interior si exterior

Din categoria vopsea lavabila va recomandam:

Sikkens Alpha Elegance - Vopsea lavabila pentru interioracrilica. Acest tip de Vopsea lavabila, pe baza de acrilic, este compusa din niste rasini care fac ca stratul de finisare sa fie foarte elastic. Acest lucru permite vopselei sa nu crape cand pe pereti apar neregularitati sau fisuri, precum si in timpul fluctuatiilor de temperatura de pe suprafata lemnului. O astfel de acoperire poate rezista la mii de cicluri de spalare fara a-si pierde caracteristicile de exploatare si aspectul ingrijit. Suprafata acoperita cu un astfel de produs poate fi curatata usor cu utilizarea unui agent de curatare si o carpa sau un burete. Vopseaua acrilica este un produs ecologic, iar cand este aplicata si utilizata nu are miros si nu emite compusi volatili toxici, iar datorita structurii poroase permite peretilor sa respire;

Levis Saptocryl - Vopsea lavabila pentru exterior, acrilica. Este folosita mai ales pentru fatade formate din suprafete din caramizi, beton sau ciment. Este utilizata cu succes pentru decorarea si protejarea substratului impotriva conditiilor atmosferice nefavorabile.

Surprinde-ti musafirii cu ColorMagic.ro

Unul dintre principalele obiective al companiei Color Magic este acela de comercializare a materialelor de finisare si decorare de calitate, inclusiv vopseua lavabila pentru interior si exterior. Numeroase vopsele diversificate prin prisma multitudinii de culori, au o aplicabilitate universala, desi anumite vopsele sunt create special pentru un anumit tip de suprafata. Pentru ca finisajul sa reziste un timp indelungat si sa nu aveti parte de neplaceri (mai ales in cazul in care aveti copii mici cu talent la desen), produsul trebuie achizitionat cu atentie. Certificatele de conformitate sunt garantate pentru fiecare produs in parte de numerosi producatori din domeniul materialelor de intretinere a apartamentului.

Pentru orice informatie suplimentara nu ezitati sa sunati la numarul de telefon:

0724 336 280

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fortin-agency/colormagic-ro-spatiozitate-si-luminozitate-maxima-datorita-produselor-de-vopsea-lavabila