Decantor lamelar de la Eco Aqua – O instalatie hidrotehnica eficienta pentru tratarea apei

Cluj - Napoca - 18 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Sunteti in cautarea unor echipamente performante care sa va asigure ca apa potabila este de inalta calitate? Ati luat in considerare sa comandati echipamentele din strainatate? Compania noastra Eco Aqua va garanteaza faptul ca nici macar nu trebuie sa cautati prea mult pentru a gasi echipamentele potrivite pentru purificarea apei.

Decantor lamelar de la Eco Aqua – O instalatie hidrotehnica eficienta pentru tratarea apei

Pe site-ul nostru veti putea sa gasiti o multime de produse special concepute pentru tratarea apei asa cum este si acest decantor lamelar despre care o sa vorbim mai pe larg in aceste cateva randuri.

Apa este elementul cel mai important pentru sustinerea vietii iar calitatea acesteia determina si aspecte precum starea sanatatii noastre. Un decantor lamelar este practic un echipament ce ajuta la separarea particulelor solide din apa retinandu-le si eliberand pe de alta parte apa purificata.

Despre procesul de tratare a apei cu ajutorul unui decantor lamelar

Tratarea apei este un proces destul de complex deoarece presupune realizarea a mai multe tratamente pentru a se putea obtine apa potabila demna de un consum sigur. Desigur, nu vom trece in revista intreg procedeul ci ne vom opri asupra unor elemente care tin in mod strict de caracteristicile unui astfel de decantor lamelar.

Eco Aqua comercializeaza printre produsele sale echipamente precum si acest decantor lamelar foarte util in tratarea apei. Desigur, acesta nu se utilizeaza in mod individual ci impreuna cu restul echipamentelor pentru tratarea apei.

Un decantor lamelar este deosebit de util mai ales in industrie. Se utilizeaza cu precadere in domenii precum:

Companii de apa;

Industrie alimentara;

Fabrici;

Industria piscicola;

Firme de instalatii;

Industria metalurgica;

Fabrici de imbuteliere apa;

Fabrici de celuloza si hartie.

Un decantor lamelar este un bazin deschis realizat din otel carbon protejat anticoroziv la interior si este impartit in trei compartimente functionale care ofera urmatoarele avantaje:

Impiedica depunerea sedimentelor in apa;

Impiedica trecerea unor substante periculoase in apa de consum;

Permite o tratare a apei cu o acuratete mai mare;

Instalarea se realizeaza deosebit de usor;

Nu sunt necesare interventii tehnice dupa instalare.

Eco Aqua - O companie care va pune la dispozitie echipamente de tratare a apei

Specialistii nostri pot sa va ofere solutii competente indiferent de domeniul industrial in care activati si va putem oferi garantia unor echipamente de inalta calitate la preturi exceptionale.

Mai multe detalii precum si descrierile tehnice ale echipamentelor pentru tratarea apei puteti gasi pe site-ul nostru eco-aqua.ro.

Tot aici pe site veti putea sa gasiti si numerele de telefon prin care ne puteti contacta direct si veti putea sa primiti raspunsuri la toate intrebarile pe care le aveti.

Prin intermediul nostru va puteti asigura ca echipamentele utilizate pentru tratare apa sunt de cea mai inalta calitate si pot sa functioneze la capacitate maxima indiferent de tipul de solicitare la care sunt supuse.

Un decantor lamelar reprezinta unul dintre echipamentele esentiale pe care nici o firma care lucreaza in industrie nu ar trebui sa o excluda. Chiar si pe scara mai mica un decantor lamelar poate sa ofere siguranta ca apa care urmeaza sa se consume este la calitatea asteptata.