Detectie si semnalizare incendiu - Tehnologiile Helinick iti salveaza viata

BUCURESTI - 20 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Anticiparea situatiilor de urgenta, dar mai ales a celor provocate de incendii poate reprezenta o adevarata solutie prin care se pot salva multe vieti.

Detectie si semnalizare incendiu Helinick

Detectie si semnalizare incendiu Helinick

Aceste sisteme de detectie si semnalizare incendiu detin rolul de a preveni persoanele in legatura cu izbucnirea unui incendiu inca din prima secunda in care apar primele semnale.
In acest mod, in cateva secunde pretioase pot fi salvate vieti umane si astfel se pot diminua pagubele atat in privinta oamenilor, cat si a bunurilor acestora.

Care sunt cele mai bune solutii pentru protectie impotriva incendiilor?

Pentru protejarea familiei, a bunurilor, precum si a locuintei sau a spatiilor mai mari, Helenick asigura solutii moderne, atestate si certificate care sunt catalogate de specialisti drept cele mai bune si mai sigure echipamente de detectie si semnalizare incendiu.
Compania Henilick este indubitabil un lider pe piata de profil din Romania, aceasta detinand peste 26 de ani de activitate in domeniu si asigura solutii inteligente pentru securitatea spatiilor si a persoanelor.
Astfel, veti beneficia de sisteme performante de detectare si semnalizare incendii care se activeaza instantaneu, fapt ce permite solutionarea unor situatii, altminteri, ireversibile.

Sisteme de detectie si semnalizare incendiu – Tehnologie inteligenta si performanta garantata marca Helinick

Sistemele de detectie si semnalizare incendiu detin doua functii principale:
Detectarea semnalelor care anunta izbucnirea unui incendiu;
Avertizarea persoanelor pentru evacuarea locului unde exista acest pericol.
Componentele principale ale acestor sisteme de de detectie si semnalizare incendiu sunt reprezentate de anumite caracteristici performante, iar fiecare dintre acestea isi are propriul rol pentru prevenirea incendiilor.

Dispozitive de semnalizare - Aceste dispozitive sunt integrate sub forma de alarme sonore si vizuale care sunt declansate in mod automat atunci cand sistemul detecteaza fie un risc de incendiu, fie chiar insasi aparitia acestuia;
Reteaua de conducte – Aceasta are rolul de a distribui in mod corespunzator agentul care detine functia de stingere a incendiului. Acesta este amplasat in conformitate cu planul tehnic al spatiului pentru o eficientizare al procesulu de detectie.
Materialele din care sunt alcatuite aceste retele de conducte sunt extrem de rezistente la temperaturi ridicate si foc astfel incat stingerea sa se realizeze eficient.

Panoul de conducere este componenta care raspunde de perfecta functionare a tuturor celorlalte componente.
Acesta afiseaza starea si functionarea acestora si monitorizeaza activitatea acestora pentru a detecta eventualele iesiri din functiune.
Panoul de control este cel care declanseaza alarma in caz de incediu, elibereaza agentul de stingere si porneste sistemul de ventilatie.
Solutii performante de detectie si securitate
Orice imobil trebuie sa beneficieze de protectie anti-incendiu prin detinerea unui sistem performant dedicat securitatii oricarui tip de cladire.
Pentru ca fiecare spatiu are propriile sale caracteristici, inginerii si tehnicienii Helinick detin servicii integrate pentru proprietari si asigura numeroase posibilitati pentru adaptarea acestor sisteme.
Astfel, orice persoana va fi protejata impotriva dezastrelor si catastrofelor generate de incendii.

Descopera ofertele integrale prin intermediul platformei Helinick.ro – Date de contact

Informatii suplimentare despre aceste sisteme detectie si semnalizare incendiu sunt disponibile direct pe platforma online: www.helinick.ro
Pentru a contacta reprezentantii companiei sunati la numarul de telefon:
0745 394 665