LexCars.ro - BMW M4 pentru toti pasionatii de masini performante

Targu Mures - 25 aprilie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Pasionatii de masini nu se multumesc doar cu modele sau marci de autoturisme simple sau pur si simplu practice (cum este cazul acelor masini dedicate familiei).

LexCars.ro - BMW M4 pentru toti pasionatii de masini performante

Pentru acestia, aspectul estetic, performanta cilindrica si a cailor putere este reunita sub capota acestui BMW M4 considerat un autoturism de lux.

Modelul BMW M4 poate fi achizitionat prin intermediul companiei Lex Cars. Acest autoturism este destinat persoanelor care isi pot asuma responsabilitatea de a conduce unul dintre cele mai performante modele auto de lux.

Ornamentele de interior ale acestei masini sunt mult mai sofisticate decat in cazul modelelor simpliste, iar puterea motorului si caracteristicile tehnice sunt demne de toata admiratia celor pasionati de automobile.

BMW M4 – Masina auto rulata din gama premium

Piata auto de lux din Romania este relativ neglijata, atat de dealerii autorizati cat si de cumparatori. De aceea, dealerul autorizat Lex Cars recomanda tuturor clientilor sai pachete de servicii adaptate preferintelor lor si asigura servicii de consultanta personalizate care acopera fiecare necesitate exprimata de catre acestia.

Investitia intr-o masina rulata din gama premium – precum modelul BMW M4 – are un dublu avantaj. In primul rand, pretul incredibil de avantajos nu reprezinta o functionare defectuoasa a automobilului, cat o simpla devalorizare a autoturismului rulat, data fiind concurenta acerba din domeniul auto, atat in privinta progresului de fabricatie cat si a rapiditatii de achizitie.

Daca achizitionati o masina BMW M4 de la LexCars.ro deveniti proprietarul unei masini de lux de o calitate exceptionala. Atat RAR-ul, cat si RCA-ul sau CIV-ul sunt documente necesare si care atesta foarte buna functionare a autoturismului.

Ce avantaje are achizitia unei masini rulate premium?

Orice masina rulata premium din Showroom-ul companiei Lex Cars detine toate atestatele necesare pentru a determina si garanta calitatea acestora, iar fiecare investitie intr-o astfel de masina are avantaje de viitor, prin intermediul firmelor partenere cu care Lex Cars colaboreaza, din tari precum Germania, Austria, Cehia s.a.

Colaborarea cu un dealer autorizat garanteaza certitudinea ca orice autoturism de lux nu are defecte ascunse sau alte probleme (tehnice sau legale) cu privire la provenienta acestora;

Masinile rulate premium sunt dotate cu cele mai performante sisteme care transforma condusul intr-o placere. In plus, aceste dotari permit pasionatilor de masini sa accelereze conducerea lor, fara teama de a se predispune la vreun accident.

Lex Cars – Face legea in randul masinilor noi si rulate premium

Masinile auto de lux reprezinta o tentatie pentru orice persoana care cunoaste sentimentul sigurantei din timpul accelerarii unui automobil performant.

Cu toate acestea atunci cand se doreste achizitionarea unui astfel de autoturism sunt necesare anumite garantii pentru a exista certitudinea cumpararii unor masini de calitate premium.

Lex Cars comercializeaza masini de lux – atat noi cat si rulate premium – care se remarca prin calitate, eficienta, stabilitate si performanta.

Clientii multumiti ai acestei companii reprezinta un indicator benefic datorat profesionalismului cu care angajatii companiei Lex Cars intampina visul oricarui pasionat de masini performante.

Date de contact

Pentru mai multe informatii accesati website-ul: www.lexcars.ro

Telefon: 0745 145 250 sau 036 545 51 02

E-mail: office@lexcars.ro