Placarile cu oglinzi o solutie moderna si ingenioasa oferita de Securit International

BUCURESTI - 26 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

In amenajarile interioare, in special in cazul spatiilor mici, exista anumite trucuri care o data aplicate vor avea un efect extraordinar asupra intregului design. Referindu-ne in special la amenajarile interioare, putem spune ca toti suntem in cautarea unui spatiu care sa imbie la relaxare si o stare de bine prin elementele care creeaza o atmosfera generala placuta in care oricine se simte bine.
Pentru a crea un spatiu mai marit din punct de vedere vizibil va recomandam sa pozitionati in mod strategic oglinzi dar, pentru a putea acoperi intreg necesarul, cu siguranta va trebui sa cumparati suficient de multe incat sa acopere suprafata necesara. Noi, cei de la Securit International va recomandam placarile cu oglinzi. Suntem siguri ca aceasta modalitate va crea un spatiu in mod vibil mai estetic si va reusi sa reflecte lumina naturala in spatiile unde aceasta aproape ca lipseste.

Montaj si tipuri de oglinzi utilizate

Pentru a realiza astfel de placari cu oglinzi se utilizeaza in special cele cu o grosime cuprinsa intre 3 – 4 mm in diverse dimensiuni, mata sau clara. Aceste oglinzi se pot utiliza in spatii variate dar cel mai des le gasim aplicate pe perete, in sali de fitness, sali de dans, sali de asteptare, cazinouri, si cluburi de noapte. Amplasate in mod corespunzator, oglinzile au darul de a face spatiul mai primitor si mai aerisit iar efectul vizual este amplificat de lumina care patrunde din abundenta in intreaga incapere.

Din punct de vedere vizual ofera un design incomparabil intrucat pe langa aspectul estetic ofera si o functionalitate pe masura. Pentru un aspect mai placut ele pot fi finisate cant – muchie – cant, fazetate, sablate cu model pe exterior cat si pe partea din spate pentru lumina de fundal data de leduri in special la dressing-uri.

Montajul este destul de simplu de realizat intrucat pe o suprafata curatata perfect se aplica un adeziv special care fixeaza aceste oglinzi. In cazul celor pal se fixeaza cu ajutorul accesoriilor de prindere. Acum din punct de vedere al eficientei pe care o prezinta fiecare tip de montaj, nu putem afirma decat ca fiecare prezinta atat avantaje cat si dezavantaje.

Aspecte privind placarile cu oglinzi

Placarile cu oglinzi au rolul de a oferi intregului spatiu un aspect estetic deosebit si prin combinatia lor cu leduri care sa le puna in valoare veti reusi sa reproduceti un design ingenios dar si practic.

Intretinerea suprafetelor placate cu oglinzi se face deosebit de usor intrucat nu este nevoie decat de un simplu lichid de geamuri care ii va reda stralucirea si curatenia intr-un timp deosebit de usor. Puteti placa numai un singur perete cu oglinzi sau puteti sa asezati cateva in mod strategic in anumite puncte cheie.

Va punem la dispozitie tot ceea ce avem mai bun

Securit International va sta la dispozitie cu oglinzi fabricate la o calitate superioara fata de ceea ce se gaseste la ora actuala pe piata. Procesul nostru de fabricare se realizeaza cu ajutorul unor echipamente si tehnologii de ultima generatie care permit crearea unor oglinzi fara defecte. Totul se realizeaza cu ajutorul personalului nostru cu experienta in spatii special amenajate, astfel incat sa reusim sa va oferim tot ceea ce este mai bun. Pentru idei de amenajari cu oglinzi dar si pentru a putea sa ne contactati, nu trebuie decat sa ne accesati site-ul www.securitinternational.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fortin-agency/placarile-cu-oglinzi-o-solutie-moderna-si-ingenioasa-oferita-de-securit-international