Structuri moderne si servicii performante pentru terasa verde – Din inima naturii in centrul orasului tau!

BUCURESTI - 16 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Diminetile ne ofera zi de zi prospetimea si energia necesara pentru o noua zi plina de activitati, mai ales daca natura e cea care predomina peisajul matinal al zilelor.

Terasa verde - Odu.ro

Terasa verde - Odu.ro

Acest confort poate fi creat si completat chiar si in mediul urban de o terasa verde ca extensie a locuintei noastre, ce va infrumuseta aspectul exterior al imobilului si ne va oferi un izvor nelimitat de aer curat.

Ce ofera aceste sisteme?

Prezenta ridicata a acestor terase si suprafete verzi au rolul de reda zonei vegetatia de care are nevoie si pe care populatia numeroasa a sacrificat-o pentru construirea locuintelor, a drumurilor si a constructiilor de astazi.
Nivelul de poluare este redus considerabil deoarece vor filtra dioxidul de carbon si il vor transforma in oxigen pentru ca noi sa putem respira cel mai proaspat aer.

Putine imobile au adoptat aceste tipuri de sisteme, insa cifra se afla intr-o reala crestere, simtindu-se nevoia de apropiere de natura in inima asezarile urbanistice si greoaie, incarcate de o atmosfera apasatoare si sufocanta din cauza substentelor si gazelor eliminate de autovehicule si fabrici.
Astfel, la doi pasi de patul in care ne odihnim, avem la dispozitie o zona de picnic numai buna pentru a ne bucura de aceasta impreuna cu familia.

Ce implica aceste sisteme?

Specialistii Odu Green Roof afirma ca in functie de preferinte si de dorinta de implicare asupra intretinerii si infrumusetarii acestei suprafete aveti de ales intre suprafata extensiva si intensiva, destinate simplitatii in pastrarea aspectului actual, dar si posibilitatii de populare cu flori, arbusti si arbori mici.

O astfel de suprafata nu se rezuma la un singur strat, ci dupa caz sunt prezente straturi si sisteme pentru hranirea si hidratarea suprafetei, dar si pentru protejarea si conservarea acesteia pe toata durata prezentei ei in peisajul nostru natural.

Cu siguranta o amenajare corecta a terasei si o intretinere atenta, conform indicatiilor expertilor, vor evidentia faptul ca nu numai solutiile tehnologiei moderne reprezinta modernismul si unicitatea.
Impresia lasata de orice asezare care este completata de o a astfel de suprafata este de neegalat, de aceea am aprecia daca am intalni asemenea privelisti relaxante si in cadrul cladirilor de birouri, ce ne-ar putea incanta retina si ne-ar linisti momentele oferite de pauza de masa.


Pe langa aspectul cresterii valorii imobilului datorita caracteristicii ecologice, aceste sisteme au rolul de a influenta si latura economica a lucrurilor, mai ales prin combinarea mai multor suprafete verzi intr-un tot unitar.
Pe langa costurile nu foarte mici de amenajare, dar si de intretinere optima, putem spune ca investita este una corecta ce va cunoastea amortizare in timp, fiind destinata unui buget mai generos si unor idei cat mai practice.

Ce furnizori exista?

Furnizorul Odu Green Roof, prin arsenalul generos de solutii, este pregatit in orice moment pentru o noua provocare si indiferent de complexitatea lucrarii se va analiza situatia si se vor trasa cele mai potrivite directii de urmat.

Poti da tonul trecerii la terasa verde rapid si eficient si echipa Odu Green Roof va raspunde cu prezenta la solicitarile dvs si va asigura asistenta in tot ceea ce priveste sistemul si conditiile de pastrare ale unei terase sau acoperis cu vegetatie.
***
Telefon: 0744 556 594
E-mail: office@odu.ro