Terase verzi Odu Green Roof – Descopera, la inaltime, cele mai frumoase momente de relaxare in „jungla” urbana

Targu Mures - 16 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Creearea habitatelor naturale la inaltime reprezinta o necesitate pentru orasele supraaglomerate in care echilibrul om-natura s-a pierdut odata cu tehnologizarea mijloacelor de constructie moderne.

Terasa verde Odu

Terasa verde Odu

Astfel, sistemele de acoperisuri si terase verzi devin spatii naturale privilegiate in jungla urbana, deosebit de utile atat din punct de vedere estetic, cat si practic.

Compania Odu Green Roof proiecteaza si executa o mare varietate de sisteme constructive aflate la inaltime si detine toate resursele necesare pentru a transforma terasele cladirilor in spatii verzi.
Printre acestea se afla si terasa verde de tip deck cu acces pietonal care poate fi amenajata sub forma unor spatii de odihna si relaxare complete, in functie de preferintele beneficiarilor.

Acoperisuri terasa verzi - Diversitate si functionalitate

Gradinile suspendate pe terasele cladirilor din marile aglomerari urbane sunt tot mai intalnite in Europa, dar si la noi in tara.
Acestea nu doar ca reprezinta oaze de verdeata ce ofera clipe de relaxare chiar in mijlocul agitatiei citadine, ci si solutii practice pentru problemele de mediu.

Vegetatia este aleasa in functie de dimensiunea teraselor, structura de rezistenta a cladirilor, precum si climatul din zona, astfel ca posibilitatile de amenajare sunt nelimitate.
In plus, inverzirea teraselor se realizeaza fara ca integritatea constructiilor sa fie afectata.

Particularitatile teraselor verzi de tip deck

Pe langa vegetatia ce poate fi de tip extensiv sau intensiv, aceasta categorie de terase implica amenajarea unor sisteme de pardoseala din lemn sau alte materiale care sa asigure accesul facil catre mesele si bancile amplasate in scop recreational.
Astfel, terasa devine un spatiu complet functional, ideal pentru relaxare.
Pentru ca montajul pardoselii sa fie realizat in conditii optime, specialistii Odu Green Roof tin cont de grosimea substratului, tipul de vegetatie, sistemul de drenaj, precum si sistemul de prindere potrivit.
Avand la dispozitie o gama larga de materiale si tehnologii, rezultatele sunt intotdeauna pe placul clientului, atat din punct de vedere functional, cat si decorativ.

Sustine cladirile urbane cu proiecte de inverzire a infrastructurii si teraselor
Inverzirea teraselor aflate la inaltime reprezinta o metoda eficienta de a realiza noi habitate pentru plante si microorganisme, atat de utile si pentru om.
In plus, o terasa verde executata de catre o echipa de profesionisti adauga valoare cladirii si contribuie la reglarea umiditatii, prelungirea duratei de viata a sistemului de hidroizolatie a terasei, producerea de oxigen, racirea aerului etc.
In cele din urma, vegetatia face parte dintr-un nou stil arhitectural care se raspandeste in intreaga lume si pune bazele unui viitor mai verde.

Odu Green Roof, specialist in peisagistica la inaltime

Daca sunteti in cautarea unei companii specializate in sisteme de acoperisuri si terase vii, Odu Green Roof este partenerul de care aveti nevoie.
Tehnologia amenajarii este adaptata in functie de preferintele dumneavoastra, dar si tinand cont de posibilitatile tehnice de irigare, conditiile climaterice ale zonei, structura de rezistenta a cladirii si alte detalii tehnice importante.

Pe langa proiectare si executie, specialistii de aici se ocupa si de ingrijirea si intretinerea periodica a teraselor.
Pentru mai multe detalii despre serviciile Odu, vizitati website-ul www.odu.ro
Detalii de contact:
Telefon: 0040 744 556 594
Fax: 0365 882 236
E-mail: office@odu.ro