Poze Fundatia Romania Pro Culture

 • Camera de Comert si Industrie a Romaniei impreuna cu Foundation for Democracy and Culture Liberty, organizeaza in perioada 8 – 9 septembrie 2007 cursul „RELATII PUBLICE PENTRU MANAGERI”.

  Poza: Camera de Comert si Industrie a Romaniei impreuna cu Foundation for Democracy and Culture Liberty, organizeaza in perioada 8 – 9 septembrie 2007 cursul „RELATII PUBLICE PENTRU MANAGERI”.

 • Romania, proteXt!

  Poza: Romania, proteXt!

 • Poza: "fabriKa", o nouă premieră Gigi Căciuleanu Romania Company

 • Conventia anuala a Coachilor Profesionisti din Romania

  Poza: Conventia anuala a Coachilor Profesionisti din Romania "Opportunities of Coaching" 2014

 • FashionTV Romania promoveaza turismul romanesc si statiunea Mamaia la Festivaluli de Film Cannes2013

  Poza: FashionTV Romania promoveaza turismul romanesc si statiunea Mamaia la Festivaluli de Film Cannes2013

 • Let's Do It Romania!

  Poza: Let's Do It Romania!

 • ESDU DanceStar Romania 2013

  Poza: ESDU DanceStar Romania 2013

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul fundatia romania pro culture.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la fundatia romania pro culture. Pozele pe tema fundatia romania pro culture cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul fundatia romania pro culture, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la fundatia romania pro culture, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la fundatia romania pro culture.