Catena Racing Team a invins Allianz si Daimler Mercedes la Campionatul European al Companiilor din Belgia

BUCURESTI - 23 iunie 2017

Comunicat tip General in Sanatate, Sport

GENT – 23 iunie 2017: Echipa de tenis de masa a Catena Racing Team, singura reprezentanta a Romaniei la Campionatul European al Companiilor, ce are loc zilele acestea in orasul belgian Gent, se lupta pentru un loc fruntas in ierarhia europeana dupa ce s-a clasat pe locul al doilea in grupa sa preliminara, dupa Porsche si inaintea unor echipe cu mult mai multa experienta, precum Allianz Germania, Daimler Mercedes Germania si Decathlon Franta.

In faza superioara a competitiei, Catena Racing Team intalneste echipa RWE Dortmund Germania, pentru o pozitie in primele 7 din Europa. Echipa de tenis de masa a Catena Racing Team este formata din Valentin Chelu, Liviu Dasoveanu, Gabriel Zamfirescu si Mihai Angelescu. Din staff fac parte si Daniel Marin si Dani Ionita. Castigatoare a Campionatului Corporatist de Tenis de Masa – editia a III-a, dupa ce a invins echipa Vodafone, Catena este prima echipa pe care Federatia Romana de Sport Corporatist o trimite la un Campionat European al Companiilor. La Campionatul European al Companiilor de la Gent participa 22 de tari cu peste 5.000 de concurenti, la 23 de discipline sportive - tenis de masa, fotbal, golf, minigolf, baschet, handbal, tenis de camp etc.). La tenis de masa sunt inscrise 29 de echipe.  Campionatului European al Companiilor are loc intre 21 si 25 iunie 2017 si este organizat de Federatia Europeana de Sport pentru Companii.

Catena Racing Team este cel mai mare si mai valoros club polisportiv al unei companii din Romania, beneficiind de suportul unei echipe alcatuita din aproape 1.000 de reprezentanti din Bucuresti si din tara ai Catena, Fildas si Tonica Group, toti pasionati de sport si deja premiati la diferitele competitii la care au participat (www.catenaracingteam.ro). Echipele de fotbal si de handbal Catena Racing Team sunt campioane nationale la categoria lor, iar reprezentantii la competitiile de ciclism montan si cros s-au clasat an de an pe podium. Palmaresul Catena Racing Team cuprinde aproape 200 de medalii de aur, argint si bronz.

Departamentul de PR CATENA RACING TEAM

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/galenus1/catena-racing-team-a-invins-allianz-si-daimler-mercedes-la-campionatul-european-al-companiilor-din-belgia