TAG HEUER - PUNCTUL CULMINANT AL TURULUI SĂU MONDIAL LA PARIS

BUCURESTI - 5 octombrie 2010

Comunicat tip General in Auto

29 septembrie 2010. Odiseea Pionierilor, primul tur mondial al unui vehicul electric, s-a încheiat la Paris, la sediul lui LVMH, în prezenţa unei pleiade artişti şi celebrităţi care s-au reunit cu această ocazie. Printre ei, Leonardo DiCaprio, care a lansat turul cu 6 luni în urmă la Basel, Înălţimea Sa Prinţul Albert II de Monaco şi Bernard Arnault, Preşedintele lui LVMH Group, toţi susţinători ai aceluiaşi ţel, dezvoltarea durabilă. Cu aceasta s-au încheiat, de o manieră impresionantă, festivităţile dedicate celei de a 150-a aniversare a firmei TAG Heuer.

Condus de Elon Musk, Preşedintele şi co-fondatorul lui Tesla Motors, TAG Heuer Tesla Roadster şi-a făcut intrarea în Atrium, situat pe 22, av. Montaigne, fiind aplaudat de peste 400 de oaspeţi. Jean-Christophe Babin, Preşedintele lui TAG Heuer, a fost prezent, şi i-a întâmpinat pe Alain Prost, Jean Todt, Antoine Arnault şi Gérald de Palmas, aceasta pentru a menţiona doar câteva nume.

'Odiseea Pionierilor este încă o dovadă a determinării noastre de a inova în permanenţă, de a crea, de a se reinventa. Astăzi noi ne-am angajat să protejăm planeta', au fost cuvintele de încheiere ale lui Jean-Christophe Babin.

Alte exemple ale aceluiaşi spirit de pionierat sunt Grand Carrera Pendulum, primul ceas mecanic fără spiral care a înconjurat lumea la bordul lui TAG Heuer Tesla Roadster, şi Monaco 24 Calibre 36, un ceas concept lansat la Basel în 2009, care a intrat în vânzări în acest an. Primul proprietar mândru al acestui ceas, inspirat din cursele de automobile, a fost Leonardo DiCaprio. Ceasul i-a fost înmânat pe scenă de către Jean-Christophe Babin.

Odiseea Pionierilor

Cu ocazia celei de a 150.a aniversări, TAG Heuer a lansat în martie 2010, la Basel, o expoziţie itinerantă, cu cele mai frumoase piese ale sale. Simboluri ale unei istorii în permanentă evoluţie, ele sunt pietre de hotar într-o firmă dedicată inovaţiei. De la Mikrograph şi Time of Trip la Carrera 1887, de la primele cronografe de bord la iconicul Monaco, a fost vorba întotdeauna despre măsurarea fracţiunilor celor mai mici posibile ale timpului. Pentru a desfăşura acest show în maniera flăcării olimpice, TAG Heuer Tesla Roadster, care este rezultatul unui parteneriat exclusiv între Tesla Motors şi TAG Heuer, a traversat 3 continente şi a vizitat 16 oraşe, realizând astfel primul tur mondial cu o maşină electrică GT.

De-a lungul acestei lungi călătorii, Odiseea Pionierilor a lăsat o impresie de lungă durată oriunde a trecut:

- La Moscova, TAG Heuer Tesla Roadster a fost primul vehicul cu piese care nu au fost produse în Rusia, căruia i s-a permis să intre în Piaţa Roşie. La volan s-a aflat Tania, cântăreaţă şi top model rus.

- În India, Odiseea a fost primită Shah Rukh Khan, steaua Bollywood-ului, iar mai târziu maşina a fost condusă de Maharajahul din Jaipur, una dintre cele mai influente personalităţi din Rajasthan.

- În China actorul Chen Dao Min l-a condus pe TAG Heuer Tesla Roadster către Marele Zid. Apoi expoziţia stradală a a ajuns la pavilionul lui Monte Carlo de la Expoziţia Universală din Shanghai, dedicată protecţiei mediului înconjurător.

- În Ţara Soarelui Răsare, Odiseea a fost aclamată în cadrul evenimentului memorabil care a avut loc în prezenţa actriţei Anne Watanabe.

- În Statele Unite, după o oprire în Los Angeles, marcat prin prezenţa întotdeauna binevenită a Mariei Sharapova, TAG Heuer Tesla roadster a traversat continentul North American de la vest la est, ajungând la Miami prin Las Vegas, fiind salutat la trecere de Olivia Newton-John. Apoi expoziţia a ajuns la New York, unde ea a fost aplaudată, printre alţii, de Ed Westwick, starul de la Gossip Girl.

- Londra a celebrat întoarcerea Odiseei Pionierilor pe Vechiul Continent în cadrul unui minunat eveniment la Selfridges, unde roadster-ul şi-a făcut intrarea cu Sir Stirling Moss la volan.

Dar în afara unor seri somptuoase şi a unor celebrităţi scânteietoare, aceasta a fost o aventură cu adevărat umana: de la un apus de Soare pe Strip la uimirea copiilor din India, de la maiestatea atemporală a Oraşului Interzis la încărcarea nocturnă din prize aflate pe 3 continente, Odiseea Pionierilor a fost un instantaneu al lumii noastre dinamice de la începutul acestui secolului al 21-lea secol.

Informaţii suplimentare se gasesc pe site-ul firmei, sub ceasuri.ro
Calea Dorobanţilor 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Despre Galt orologerie elvetiana

Prin magazinele Galt orologerie elvetiana, Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere elvetiene: Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Harry Winston, Hysek, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, Mondaine, Grovana, bijuteriile Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg si curelele Morellato.

Calea Dorobanţilor 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29
marketing@galtime.ro