Un nou magazin online dedicat fanilor stelişti - www.magazinfcsteaua.ro!

BUCURESTI - 7 mai 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport, Internet

MagazinFCSteaua.ro va fi dedicat în totalitate produselor personalizate cu emblema FC Steaua . Suporterii vor avea la dispoziţie o gamă extinsă de produse, de la tricouri, căni sau ceasuri, până la brelocuri, genţi şi jucării de pluş.

Un nou magazin online dedicat fanilor stelişti - www.magazinfcsteaua.ro!

MagazinFCSteaua.ro va fi dedicat în totalitate produselor personalizate cu emblema FC Steaua. Suporterii vor avea la dispoziţie o gamă extinsă de produse, de la tricouri, căni sau ceasuri, până la brelocuri, genţi şi jucării de pluş.

Multe dintre produsele din magazinul online se pot personaliza cu nume şi poză, fiind o idee potrivită de cadou.

Data de 7 mai nu a fost aleasă întâmplător, iar cea mai mare performanţă a fotbalului românesc, Cupa Campionilor Europeni, este celebrată prin lansarea unei colecţii speciale de produse. Eşarfă, fanion retro sau tricoul imprimat cu numele eroilor de la Sevilla sunt doar câteva dintre produsele pe care vă aşteptăm să le descoperiţi pe MagazinFCSteaua.ro.

Magazinul conţine sute de modele ce pot fi personalizate şi ne dorim să creăm, alaturi de SuporterSteaua.ro, cea mai mare comunitate de stelişti pasionaţi de grafică, aceştia urmând să fie recompensaţi pe măsura succesului de care se bucură creaţiile lor.

Despre GAME SPORT MARKETING AG SRL

G.A.M.E. Sport Marketing este o companie de marketing si evenimente care se concentreaza in special pe activitatile legate de sport fiind partener oficial FC Steaua Bucuresti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/game-sport-marketing-ag-srl/un-nou-magazin-online-dedicat-fanilor-stelisti-www-magazinfcsteaua-ro