Poze Gara

 • TURISTII DIN PRESA SUNT ASTEPTATI IN GARA EMBRYO

  Poza: TURISTII DIN PRESA SUNT ASTEPTATI IN GARA EMBRYO

 • Gara de Nord găzduiește Train Delivery, eveniment de cultură urbană

  Poza: Gara de Nord găzduiește Train Delivery, eveniment de cultură urbană

 • O masa calda, pentru copii strazi, oferita de celebru bucatar Nicolai Tand, joi 26 martie la Gara de Nord din Bucuresti.

  Poza: O masa calda, pentru copii strazi, oferita de celebru bucatar Nicolai Tand, joi 26 martie la Gara de Nord din Bucuresti.

 • Usile De Garaj Basculante: O Necesitate Sau Un Moft?

  Poza: Usile De Garaj Basculante: O Necesitate Sau Un Moft?

 • Constanta caz , Ca-n Gara

  Poza: Constanta caz , Ca-n Gara

 • Centrul de Arte Martiale TENGU Cluj-Napoca

  Poza: Centrul de Arte Martiale TENGU Cluj-Napoca

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul gara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la gara. Pozele pe tema gara cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul gara, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la gara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la gara.