GENESYS Systems a implementat in cadrul BitDefender o solutie Data Center Power back-up

BUCURESTI - 20 octombrie 2010

Comunicat tip General in IT&C

GENESYS Systems a implementat in cadrul companiei BitDefender o solutie de electroalimentare a Centrului de Date. Solutia implementata a vizat rezolvarea problemelor de sustinere a alimentarii serverelor pe durata intreruperilor scurte de energie.

GENESYS Systems a implementat in cadrul  BitDefender o solutie Data Center Power back-up

Desi cerintele impuse de catre reprezentantii companiei BitDefender in vederea realizarii solutiei de electroalimentare au fost restrictive, GENESYS Systems a raspuns solicitarilor venite din partea acestora oferind o solutie bazata pe un UPS modular redundant de tipul ConceptPower DPA de la Newave, echipat cu 3 module de 40kVA/32kW, si sustinut de o configuratie interna de 3x (2x40)baterii de 12V 9Ah, care asigura un runtime de 9.5 minute la 80 kVA, totul intr-un spatiu foarte redus, de numai W x D x H =730 x 800 x 1975mm. Modelul ales si implementat in cadrul companiei BitDefender permite extinderea ulterioara a puterii UPS-ului prin adaugarea de frame-uri similare in paralel cu cel existent, iar pentru alimentarea si distributia tensiunii acestuia, a fost proiectat un tablou electric special care sa poata face fata sarcinilor la care urma sa fie supus.

Cea mai mare provocare a implementarii realizate in cadrul companiei BitDefender a fost introducerea sistemului UPS in reteaua electrica existenta fara a perturba functionarea normala a Centrului de Date. Tehnicienii GENESYS Systems au rezolvat si acesta problema prevazand noul tablou electric cu o intrare secundara, care a fost alimentata dintr-un tablou de etaj pe un cablu temporar.

Pentru ca asigurarea continuitatii activitatii Centrului de Date este vitala, sistemul nou instalat a fost asigurat printr-un contract de service de tip SLA oferit de GENESYS Systems, o componenta de servicii indispensabila sistemelor critice.

„Solutia de electroalimentare implementata in cadrul Centrului de Date BitDefender a fost proiectata in asa fel incat sa corespunda cerintelor actuale ale clientului dar si nevoilor viitoare ale acestuia. GENESYS Systems detine atat certificarile cat si experienta necesara pentru a putea proiecta si implementa solutii custom, perfect adaptate cerintelor si bugetelor existente, lucru dovedit de numarul mare de proiecte finalizate pana in acest moment” – a declarat Stefan Condrea – Technical Manager, GENESYS Systems.

Despre GENESYS SYSTEMS

Despre GENESYS Systems (www.genesys4s.ro)

GENESYS Systems este unul dintre cei mai importanţi furnizori IT&C din România. În cei 16 ani de activitate, compania şi-a dezvoltat competenţe deosebite în cele 4 direcţii strategice, componente de bază ale conceptului 4S:

GENESYS Systems (www.genesys4s.ro) este unul dintre cei mai importanti furnizori IT&C din Romania. In cei 16 ani de activitate, GENESYS Systems si-a dezvoltat competente deosebite in cele 4 directii strategice, componente de baza ale conceptului 4S:

• Solutii IT&C complexe pentru companii si institutii mari, solutii pentru IMM-uri
• Servicii profesionale pentru o gama larga de produse IT&C
• Sisteme standard si sisteme integrate, proiecte nationale si regionale
• Aplicatii Software de Business – produse proprii si aplicatii dezvoltate la cerere

Despre BitDefender (www.bitdefender.ro)

BitDefender este o companie romaneasca producatoare a uneia dintre cele mai rapide si eficiente linii de solutii de securitate a datelor atestate pe plan international. Inca de la inceputurile sale, din 2001, BitDefender a creat un nou orizont de asteptari si a ridicat standardele in materie de preventie proactiva a pericolelor informatice, viteza de reactie si actualizare usoara. In fiecare zi, BitDefender protejeaza milioane de utilizatori individuali si companii din intreaga lume, oferindu-le posibilitatea unei experiente digitale in deplina siguranta. Fiind una dintre marcile romanesti binecunoscute in afara granitelor tarii, solutiile BitDefender sunt disponibile milioanelor de utilizatori individuali si companii in peste 100 de tari si sunt traduse in acest moment in peste 20 de limbi.

Laura Capan
Marketing & PR Manager
Telefon: 021 242 05 42
sales@genesys4s.ro