O nouă inovație în îngrijirea corporală: Crema revoluționară Magic Boost de la VivaNatura

BUCURESTI - 3 august 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate

Live site

Vivanatura a lansat pe piață o cremă inovatoare cu fitoestrogeni, special creata pentru cresterea volumului si amplificarea fermitatii sanilor, bazată pe ingrediente naturale de înaltă calitate.

Magic Boost

eficient, natural, romanesc

Leonard Radutz

Compania noastră este dedicată să ofere produse de înaltă calitate, bazate pe ingrediente naturale și cercetare științifică avansată.

Această cremă unică, îmbogățită cu fitoestrogeni și peptide din plante, aduce o soluție eficientă și sigură pentru femeile care doresc să-și îmbunătățească aspectul și să-și amplifice frumusețea naturală. Combinația sa inovatoare de ingrediente naturale oferă multiple beneficii pentru sanii femeilor, asigurând un rezultat vizibil și satisfăcător. Principalele caracteristici si beneficii ale acestei creme sunt: marirea sanilor, amplificarea fermitatii, hidratare intensa a pielii, efect anti-imbatranire. Studiile care exista pe ingredientele active ale acestui produs arata ca folosindu-l zilnic, intr-un interval de 56 de zile, apare o crestere cu 26% in volum a sanilor. De asemenea acestia devin mai fermi prin cresterea elasticității țesutului si mărirea continutului de fibre de elastina, colagen si apă.

Un aspect foarte important legat de acest produs e faptul ca are 95% ingrediente naturale si de origine naturala.

Magic Boost este un produs Vivanatura de ingrijire corporala alaturi de alte produse precum Crema anticelulitica, Crema antivergeturi, Crema pentru sani, cremele de corp si gelurile de dus.

Laboratoarele Vivanatura au folosit experienta de 26 de ani in domeniul naturismului pentru a crea acest produs unic cu rezultate extraordinare pentru femei. Intrand pe site-ul www.academiavivanatura.ro la sectiunea testimoniale vei vedea ce spun femeile ca au simțit după folosirea acestui produs.

Crema Magic Boost este disponibila acum pe site-ul vivanatura.ro cu 33% reducere si de asemenea in  Farmacia Tei si Bebe Tei.

Pentru mai multe informații despre produsele Vivanatura și despre beneficiile lor, vă invităm să vizitați site-ul sau să ne contactati la numărul de telefon 0751 078 171.

Despre GENNA CO SRL

S.C. Genna Co SRL, companie fondata in 1996 de Leonard Radut, proprietarul brand-urilor Vivanatura, GennaDent si Bebe Drag ajuta, prin formulele naturiste de sanatate pe care le-a creat, pe toti cei chibzuiti cu sanatatea lor, care cauta o forma de preventie sau tratament mai ieftina, mai rapida, mai simpla si mai sigura, sa castige incredere ca natura are solutii, chiar si pentru cele mai neasteptate simptome si afectiuni.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genna-co-srl/o-noua-inovatie-in-ingrijirea-corporala-crema-revolutionara-magic-boost-de-la-vivanatura