Poze Giulia

 • Giulia de Craciun @Turabo Society Club - Joi 25 Decembrie

  Poza: Giulia de Craciun @Turabo Society Club - Joi 25 Decembrie

 • Giulia Nahmany, vedeta emisiunii Transformarea, postul TVR1, este coperta Revistei enLife magazine din decembrie 2009

  Poza: Giulia Nahmany, vedeta emisiunii Transformarea, postul TVR1, este coperta Revistei enLife magazine din decembrie 2009

 • Giulia Anghelescu, Anca Serea, Dana Savuica si multe alte vedete au admirat rochii de designer la inaugurarea DRESSBOX.

  Poza: Giulia Anghelescu, Anca Serea, Dana Savuica si multe alte vedete au admirat rochii de designer la inaugurarea DRESSBOX.

 • Ultramid Endure_Alfa Romeo Giulia

  Poza: Modelul Alfa Romeo Giulia 2017 va fi realizat cu poliamida rezistentă la căldură Ultramid® Endure de la BASF

 • Innocence. Summer collection in www.alexandalexa.com

  Poza: Innocence - Un brand romanesc de haine pentru copii in selectia unui prestigios magazin on-line britanic.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul giulia.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la giulia. Pozele pe tema giulia cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul giulia, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la giulia, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la giulia.