Forumul Roman de Curierat si Servicii Postale 2016, editia a 3-a, 30 Martie, Hotel InterContinental, Bucuresti

BUCURESTI - 28 martie 2016

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Logistica/Transport, Internet

Live site

Forumul Roman de Curierat si Servicii Postale, cel mai mare eveniment dedicat exclusiv sectorului de curierat si servicii postale din Romania, revine cu a treia editie care va avea loc miercuri, 30 martie 2016, la Hotel InterContinental Bucuresti.

Conferinta organizata de catre Govnet Conferences cu suportul Asociatiei Operatorilor de Curierat din Romania (A.O.C.R.), ARILOG si al Asociatiei Romane de Marketing Direct (ARMAD) va aduce in prim plan teme precum dezvoltarea pietei locale de curierat, provocarea digitala, solutii integrate pentru curieri, platile prin M POS, rapoarte operationale si statistici analitice pentru curierat, imbunatatiri ce ar putea face domeniul sa functioneze mai bine, precum si provocarile unuia dintre cele mai dinamice sectoare de business din Romania, ce inregistreaza cresteri anuale de peste 20% pe fondul dezvoltarii accelerate a comertului online.

Forumul Roman de Curierat si Servicii Postale este unica platforma interactiva de prezentari si discutii libere intre reprezentanti la cel mai inalt nivel ai companiilor de curierat si servicii postale prezente pe piata din Romania, ai celor mai importanti clienti, furnizori de servicii ori tehnologii pentru industrie, ai autoritatilor reglementatoare, precum si ai institutiilor care ofera solutii de finantare.

Astfel, printre partenerii Govnet Conferences la eveniment se numara DPD, FAN Courier, Honeywell, MasterCard, Mercedes-Benz, Microsoft, Nemo Express, SAS Romania, Total Technologies, Zebra Technologies, BCR, Briliant Technologies, Dexion Storage Solutions, Keba Automation, Oscar Downstream, ROPECO, Smart ID si Toyota Material Handling Romania.

Pentru mai multe informatii despre eveniment si agenda Forumului accesati

Despre GOVNET

GOVNET este un canal media independent ce furnizeaza informatii concentrate pe realitatea economico-politica si pe climatul de afaceri ale Romaniei si totodata, organizator de evenimente, prin GOVNET Conferences. Obiectivul nostru este sa fim o sursa reala de informatii si de analize specifice din zona de business pentru cei interesati sa investeasca in tara noastra si cautam sa promovam parteneriate prin intermediul unei platforme ce vizeaza evenimente de inalt nivel si conferinte de afaceri.

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati:
Adrian Ion
Publisher

Tel: 021 210 52 87
adrian.ion@govnet.ro
www.govnet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/govnet/forumul-roman-de-curierat-si-servicii-postale-2016-editia-a-3-a-30-martie-hotel-intercontinental-bucuresti