S-a lansat cel mai nou brand de tigari electronice - Voore

Timisoara - 24 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Voore , cel mai nou brand de tigari electronice a lansat magazinul online Voore.ro ce propune o gama completa de tigari electronice si accesorii premium, la cea mai bun raport calitate pret de pe piata

S-a lansat cel mai nou brand de tigari electronice - Voore

Incepand cu acest an, va invitam sa faceti cunostinta cu cel mai nou brand de tigari electronice si accesorii din Romania, Voore!

Daca ati reusit sa inlocuiti fumatul nociv de tigari obisnuite cu cel electronic, cu siguranta aveti nevoie de un furnizor de incredere atat pentru tigarile electronice in sine cat si pentru consumabilele lor precum lichidul (aromele), acumulatorii, baterii, atomizoarele sau rezervele de nicotina. Toate acestea si nu numai, vi le poate oferi Voore, noul distribuitor al celor mai cunoscute marci de tigari electronice.

Acum aveti cea mai buna ocazie sa renuntati la fumatul clasic, atat daunatordumneavoastra si celor din jur cat si costisitor din cale afara, pentru orice buzunar. Voore va ofera ocazia unei experiente de fumat mult mai sanatoasa, total nepericuloasa pentru sanatate si mult mai avantajoasa din punct de vedere financiar.

Pentru Voore este important ca toti clientii sa beneficieze de privilegiul de a fuma sanatos astfel incat lichidele pentru tigari electronice puse la dispozitie sunt furnizate de producatori precum HangSen, Dekang sau Boca ce produc aromele in medii controlate si verificate periodic pentru a respecta normele impuse. Si pentru ca si accesoriile fac diferenta intre gustul placut, intens al unei tigari electronice si cel intepator, usturator, neplacut, aveti la dispozitie,pe siteul voore.ro si o gama variata de accesorii pentru fiecare model sau marca de tigara electronica aleasa.

Va puteti convinge de calitate precum si de preturile practicate, vizitand voore.ro unde veti gasi toate cele necesare unui fumat inofensiv la preturi accesibile sau chiar la reduceri consistente, astfel incat renuntatul la fumatul tigarilor clasice sa fie cat se poate de tentant.

Vizitati-ne, puneti in balanta ofertele noastre fata de ofertele fumatului de tigari obisnuite si alegeti varianta sanatoasa si ieftina a unui viciu care inca se mai poate corecta fara eforturi inumane si tratamente complicate!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/greatsem/s-a-lansat-cel-mai-nou-brand-de-tigari-electronice-voore